Antalya'da eğitime 1 gün ara verildi

Antalya'da olumsuz hava koşulları sebebiyle yarın tüm merkez ve tüm ilçelerde ilkokul, ortaokul, lise ve anaokullarını bir gün süreyle tatil ettiğini yazılı açıklamayla bildirdi. Antalya'da yarın şiddetli yağış uyarısı verilmesi nedeniyle engelli ve hamile personele bir gün idari izin verildiği açıklandı.

Antalya'da eğitime 1 gün ara verildi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Antalya Valiliği tarafından, Antalya'da olumsuz hava koşulları sebebiyle yarın tüm merkez ve tüm ilçelerde ilkokul, ortaokul, lise ve anaokullarını bir gün süreyle tatil ettiğini yazılı açıklamayla bildirildi. Antalya'da yarın şiddetli yağış uyarısı verilmesi nedeniyle engelli ve hamile personele bir gün idari izin verildiği açıklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada,  Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yarın için şiddetli yağış ve olumsuz hava koşullarının görüleceği sebebiyle Antalya merkez ve tüm ilçelerde ilkokul, ortaokul, lise ve anaokullarının bir gün süreyle tatil edildiğini bildirdi. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelinde izinli sayılacağı ifade edildi.

Antalya Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama

Antalya ili tüm ilçede ilkokullar, ortaokullar, liseler ve anaokulları Cuma günü (23.10.2015) 1 günlüğüne tatil edilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de 23.10.2015 Cuma günü idari izinli sayılacaklardır.

  
 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.