İzmir'de 3.9 büyüklüğünde deprem

İzmir Seferihisar ilçesi açıklarında moment büyüklüğü (Mw) 3.9 olarak ölçülen bir deprem meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem hafif bir şekilde hissedildi.

İzmir'de 3.9 büyüklüğünde deprem
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

İzmir Seferihisar ilçesi açıklarında  moment büyüklüğü (Mw) 3.9 olarak ölçülen bir deprem meydana geldi.  Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem hafif bir şekilde hissedildi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan verilere göre, Seferihisar açıklarında 21.29 saatlerinde, 3.9(Mw) büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, yerin 7.72 kilometre derinliğinde kaydedildi. Deprem bazı yerleşim yerlerinde hafif şekilde hissedildi. Deprem nedeniyle herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

Büyüklük:    3,9 (Mw)
Yer:    SEFERIHISAR AÇIKLARI
Tarih:    23/10/2015 21:29:39 (TS)
Enlem:    37.9618
Boylam:    26.7731
Derinlik:    7.72 (Km)

 

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi, Seferihisar açıklarında gerçekleşen depremin lokal büyüklüğünü (ML) 4.0 olarak açıkladı ve depremin 8 kilometre derinlikte meydana geldiğini belirti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.