Manisa\'da şarja takılı cep telefonu patladı!

Manisa\'nın Demirci ilçesinde şarja takılı cep telefonunun bataryasının patlaması nedeniyle çıkan yangında bir ev ve bir ahır kullanılamaz hale geldi.

Manisa\'da şarja takılı cep telefonu patladı!
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Manisa'nın Demirci ilçesi Kazancı Mahallesinin çat çiftliği mevkisinde Mehmet Önal'a ait müstakil evde yangın çıktı. Yangının şarja takılı cep telefonunun bataryasının patlaması sonucu çıktığı öğrenildi. Patlama sırasında evde bulunan  Fatma Önal (42), Samet Önal (18), Seher Önal (17), Arife Önal (15) ve İsmail Hakkı Önal (14) hemen evden dışarı çıktı.

Evde başlayan yangının bitişikteki ahıra da sıçraması üzerine mahalle sakinleri hayvanları ahırdan çıkararak kurtardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yetkililer tarafından tedbir alınarak mahallenin elektriği kesildi. Yarım saat süren çalışma sonucu itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü.

Yangın sonrasında ev ve ahır kullanılamaz hale gelirken olayda can kaybı yaşanmaması tek teselli oldu.

Mehmet Önal'ın oğlu Samet Önal, "Babam evde telefonunu şarj etmek için prize taktı. Yaklaşık 5 dakika sonra cep telefonunun patlaması sonucu yangın çıktı. Evdekilerle dışarı çıkıp itfaiyeyi aradık" açıklamasında bulundu.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.