Muğla'da broşür dağıtan AK Partili kızlara saldırı

Muğla’da şeçim bildirgesi dağıtan AK Parti'li 2 genç kıza, kendilerine 'öğrenci kollektifleri' olarak tanımlayan kişiler tarafından saldırıya uğradı. Partilerinin seçim broşürünü dağıtmakta olan iki genç kıza kendilerine 'öğrenci kolektifleri' adı verenler tarafından saldırıya uğramas Mugla'da ve sosyal medyada aşırı tepki ile karşılandı.

Muğla'da broşür dağıtan AK Partili kızlara saldırı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Muğla’da şeçim bildirgesi dağıtan AK Parti'li 2 genç kıza, kendilerine 'öğrenci kollektifleri' olarak tanımlayan  kişiler tarafından saldırıya uğradı. Partilerinin seçim broşürünü dağıtmakta olan iki genç kıza kendilerine 'öğrenci kolektifleri' adı verenler tarafından saldırıya uğramas Mugla'da ve sosyal medayada aşırı tepki ile karşılandı. Ak Parti İl Başkanı konuyu yargıya taşıyacaklarını belirtti.  İl Başkanı İhsan Küreci, 'Gençlerimize yapılan hakaret ve saldırı ile ilgili olayı yargıya taşıyacağız. Bizim gençlerimiz gayet sağduyulu davranmalarına rağmen saldırılarına devam ediyorlar. Demokrasiye ve insanlığa yakışman bu olayı kınıyoruz' açıklamasını yaptı.

Saldırıyı gerçekleştirenler, olayı kendi video kameralarıyla kaydettiler. Kaydedilen bu görüntüyü kendi sosyal medya hesaplarından  'AKP’ye Muğla’da seçim çalışması yok' ismi ile internete yükleyen kollektifler sosyal medya'da olumsuz tepkilerle karşılaştılar. 

Olayda AK Parti broşürü dağıtan iki genç kıza hemcinsi olduğu gözlemlenen bir kişi saldırıya geçiyor. Boroşür dağıtan kişinin elinden broşürleri alıp yırtan şahıs, broşürleri dağıtamayacakları söylüyor. Çevredekilerin müdahale etmesine izin vermeyen kişi, uzaklaşmaya çalışan Ak Parti'li broşür dağıtan kızların peşinden gidip onları sözlü taciz etmeye devam  ediyor. Tepki vermeyen kızlara fiziki müdahalede bulunan şahıs, daha sonra uzaklaşan 2 genç kızın arkasından slogan atmaya başlıyor. yaptıkları bu hareket üyesi oldukları kollektif grubuna bağlı bazı kişiler tarafından da tepkiyle karşılandı. Üniversite öğrencisi oldukları belirlenen ve zorbalık yapan bu şahıslar sosyal medya üzerinde bir çok kişi tarafından sert bir dille eleştirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.