Ordu'da yangın: 8 ahşap ev yandı

Ordu'nun Mesudiye İlçesi'ne bağlı Doğançam Mahallesi'nde boş bir ahşap evde çıkan yangının etrafa yayılması sonucunda 8 ahşap ev yanarak hasar gördü.

Ordu'da yangın: 8 ahşap ev yandı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ordu'nun Mesudiye İlçesi'nde meydana gelen yangında 8 ahşap ev yanarak hasar gördü.

Ordu'nun Mesudiye İlçesi'ne bağlı Doğançam Mahallesi'nde boş bir ahşap evde yangın çıktı. Ahşap evde çıkan yangın etrafındaki diğer evlere sıçradı. Yangının söndürülmesi ve kontrol altına alınması için çevre ilçelerden 6 itfaiyenin gönderildiği bildirildi. 2 saat süren çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda evlerde maddi hasarlar oluştuğu ifade edildi.

Mahallenin muhtarı Necmi Başarslan açıklamasında yangının neden kaynaklandığının henüz bilinmediğini ifade etti. Başarslan, 'Yangında 8 ahşap evimiz yanarak hasar gördü. Evlerin bir tanesinde duran vardı o vatandaşımızda komşusuna gitmiş evde değildi. Diğer evlerin sahipleri İstanbul'da gurbette yaşıyorlar. Yangın kontrol altına alındı, itfaiye halen soğutma çalışmalarını sürdürüyor, can kaybımız yaralımız yok'   açıklamasını yaptı. Yangının nedenini araştırmak, kundaklama olup olmadığını öğrenmek için Jandarma ekipleri bölgede soruşturma başlattı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.