"Şehit cenazelerinde neredeydiniz?" tepkisi

Ankara'daki 95 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını protesto etmek için Kütahya'da yürüyüş yapan KESK üyeleriyle, "Şehit cenazelerinde neredeydiniz?" diye tepki gösteren grup arasında arbede çıktı.

11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Kütahya'da Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) üyeleri Ankara'daki katliamı protesto etmek için yürüyüş yaptı. Yürüyüş yapanlara "Asker polis şehit edildiğinde niye sesiniz çıkmıyor?" diyerek toplanan başka bir grup, tepki gösterdi. Tartışmalar üzerine iki grup arasında arbede çıktı. Çıkan arbede polisin araya girmesiyle son buldu.

Ankara'daki bombalı saldırıyı protesto etmek için KESK Kütahya İl Temsilciği binası önünde yaklaşık 100 kişilik bir grup toplandı. Akşam saatlerinde toplanan grup toplanma yerinden Cumhuriyet Caddesi'ne doğru yürüyüş yapmaya başladı. 

Yürüyüşe başladıktan kısa bir süre sonra çevreye toplanan kalabalık, yürüyüş yapan gruba tepki gösterdi. Toplanan kalabalık 'Teröristlere destek veriyorsunuz. Asker, polis şehit edildiğinde niye sesiniz çıkmıyor?' diye bağırarak tepki gösterdiler.

İki grup arasında arbede çıktı. Polisin hemen müdahale etmesi sayesinde arbede büyümeden son buldu. 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' diye bağıran kalabalık, polislere ve görüntü alan gazetecilere de tepki gösterdi. Polisin tekrar uyarması üzerine kalabalık dağıldı.


Etiketler; #Kütahya #kesk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.