Şırnak'ta hendek çatışması dinmek bilmiyor

Şırnak'ın İdil ilçesinde iş makineleriyle hendek kazmaya çalışan PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Polis ateşi üzerine Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) mensubu grubun polisten kaçması kameralara yansıdı.

Şırnak'ta hendek çatışması dinmek bilmiyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Şırnak'ın İdil ilçesinde Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) mensunu kişilerce Turgut Özal Mahallesi'nde iş makinelerinin yardımıyla hendek kazımına başlanmıştı. Kazılan hendekler esnasında güvenlik güçlerinin olay yerine intikali ile yaşanan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.

Kazılan hendekler ile bölgeyi kontrol altına almaya çalışan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H)  mensubu grup ellerindeki ağır silahlar ile vatandaşa korku salmaya devam ederken karşılarında polisi görmeleriyle ara sokaklara kaçışmaya başladı.

Yaşanan kısa süreli çatışmanın ardından bölgede güvenliği sağlamak adına güvenlik güçleri çalışmalarını devam ediyor.

Ankara'da gerçekleşen kanlı bombalı saldırının etkisiyle Doğu'da da terör eylemleri hız kazandı. Mardin'in Nusaybin ilçesinde parke taşları ile barikat kurmaya çalışan terör yanlısı grup ile polis arasında da çatışma çıktı. Grup polise karşı bombalı saldırı düzenledi. Atılan bombanın TOMA'nın tekerine isabet etmesiyle büyük bir felaketten dönüldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.