Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Bilim Doktoru Bütünleşik Programı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı
10 Ağustos 2017 Perşembe 11:10

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Bilim Doktoru Bütünleşik Programı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 10 Ağustos 2017 tarihli ve 30150 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hacettepe Üniversitesinden:

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TIP BİLİM DOKTORU
BÜTÜNLEŞİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM  VE SINAV
YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA
DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 19/3/2008 tarihli ve 26821 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Bilim Doktoru Bütünleşik Programı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 13 üncü maddesinin üçüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(3) Programa kayıtlı öğrencilere; Fakülteden mezun olduktan sonra eğitim-öğretim ve sınavlara ilişkin konularda, 26/11/2016 tarihli ve 29900 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Hacettepe Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hükümleri uygulanır.”

MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 21 inci maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(1) Çekirdek program öncesinde öğrencinin özel öğrenci statüsünde almış olduğu derslerle ilgili uygulamalar hakkında; danışman görüşü göz önüne alınarak anabilim dalı akademik kurulunca yapılan teklif doğrultusunda Enstitü Yönetim Kurulu tarafından verilen karar uygulanır.”

MADDE 3 – Aynı Yönetmeliğin 22 nci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“MADDE 22 – (1) Çekirdek programa kaydı yapılan öğrencilerin özel öğrenci statüsünde almış oldukları derslere ait kredi transferi hakkında, anabilim dalı akademik kurulunca yapılan teklif doğrultusunda Enstitü Yönetim Kurulu tarafından verilen karar uygulanır.”

MADDE 4 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 5 – Bu Yönetmelik hükümlerini Hacettepe Üniversitesi Rektörü yürütür.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Bilim Doktoru Bütünleşik Programı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.


10 Ağustos 2017 tarihli ve 30150 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.