Uşak Üniversitesi Tarımsal ve Doğa Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 20 Temmuz 2018 Cuma

Uşak Üniversitesi Tarımsal ve Doğa Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 20 Temmuz 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak Üniversitesi Tarımsal ve Doğa Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 20 Temmuz 2018 Cuma
20 Temmuz 2018 Cuma 20:35

Uşak Üniversitesi Tarımsal ve Doğa Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 20 Temmuz 2018 tarihli ve 30484 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak Üniversitesinden:

UŞAK ÜNİVERSİTESİ TARIMSAL VE DOĞA ARAŞTIRMALARI
UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 9/3/2017 tarihli ve 30002 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Uşak Üniversitesi Tarımsal ve Doğa Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin 11 inci maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(1) Yönetim Kurulu; Merkez Müdürü ve müdür yardımcıları ile birlikte ilgili fakülte ve yüksekokulların konu ile doğrudan ilgili öğretim elemanları arasından Rektör tarafından üç yıl süreyle görevlendirilecek iki öğretim üyesi olmak üzere toplam beş kişiden oluşur. Merkez Müdürünün değişmesi ya da görevinden ayrılması ile Yönetim Kurulundaki öğretim üyelerinin de görev süresi sona erer. Süresi biten ya da süresi dolmadan görevden ayrılan Yönetim Kurulu üyeleri yeniden görevlendirilebilir. Yönetim Kurulu, salt çoğunlukla toplanır ve katılanların oy çokluğu ile karar alınır.”

MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 16 ncı maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“MADDE 16 – (1) Merkezin harcama yetkilisi Müdürdür.”

MADDE 3 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 4 – Bu Yönetmelik hükümlerini Uşak Üniversitesi Rektörü yürütür.
 

Uşak Üniversitesi Tarımsal ve Doğa Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.

20 Temmuz 2018 tarihli ve 30484 sayılı TC Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.