669 Sayılı KHK ile kapatılan askeri okullardan mezun olabilecek ve DGS ile lisansa yerleşen öğrenciler

YÖK, 669 Sayılı KHK ile kapatılan askeri yükseköğretim kurumlarından mezun veya mezun olabilecek durumda olan ve Dikey Geçiş Sınavı ile bir lisans programına yerleşen öğrencilerin kayıtları hakkında bir duyuru yayınladı.

669 Sayılı KHK ile kapatılan askeri okullardan mezun olabilecek ve DGS ile lisansa yerleşen öğrenciler
18 Ekim 2016 Salı 08:57

Yükseköğrenim Kurumu, 669 Sayılı KHK ile kapatılan askeri yükseköğretim kurumlarından mezun veya mezun olabilecek durumda olan ve Dikey Geçiş Sınavı ile bir lisans programına yerleşen öğrencilerin kayıtları hakkında bir duyuru yayınladı.

YÖK'den yapılan duyuruya göre;

669 Karar Sayılı KHK ile kapatılan askeri yükseköğretim kurumlarından mezun veya mezun olabilecek durumda olan ve Dikey Geçiş Sınavı ile bir lisans programına yerleşen öğrencilerden kayıtları esnasında ön lisans diploması istenmemesi, bu durumdaki öğrencilerin diplomalarını Koordinatör üniversitesinden temin ettikten sonra kayıt yaptırdıkları yükseköğretim kurumuna ibraz etmeleri, ancak mezun olduğunu belgeleyemeyenlerin kayıtlarının silinmesinin uygun olduğuna 13/10/2016 tarihli Yürütme Kurulu toplantısında karar verilmiştir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.