Avusturya Dönem Başkanlığı Ekonomi ve Çevre Konulu faaliyetler

YÖK, AGİT Avusturya Dönem Başkanlığı tarafından "Vancouver'dan Vladivostok'a Ortak Ekonomik Alan Vizyonu" konulu bir akademik konferans ve Daimi Temsilciler için ekonomi ve çevre boyutuna ilişkin bir "Retreat" toplantısı düzenleneceğini duyurdu.

Avusturya Dönem Başkanlığı Ekonomi ve Çevre Konulu faaliyetler
30 Mart 2017 Perşembe 16:14

YÖK, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Avusturya Dönem Başkanlığı tarafından 15-16 Mayıs 2017 tarihlerinde Linz'de "Vancouver'dan Vladivostok'a Ortak Ekonomik Alan Vizyonu" konulu bir akademik konferans ve söz konusu konferansın akabinde 16-17 Mayıs 2017 tarihlerinde yine Linz'de Daimi Temsilciler için ekonomi ve çevre boyutuna ilişkin bir "Retreat" toplantısı düzenlenecegini duyurdu.

Söz konusu Konferansta ekonomik faaliyetlerin ve bağlanırlığın Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) coğrafyasındaki siyasi ve ekonomik bölünmüşlüğün önüne geçilmesi açısından sağlayabileceği katkıların tartışılması öngörülmekte olup, akademisyenlerin, uluslararası kuruluş ve özel sektör temsilcilerinin katılımı beklenmektedir.

Konferans ile ilgili bilgiler için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.