ÖSYM'nin sitesi neden açılmıyor? Yks Tercih Sonuçları Açıklandı mı ? 2020

Şu an itibariyle ÖSYM'nin internet sitesi açılmıyor. Peki ÖSYM'nin sitesi çöktü mü? Sosyal medyada binlerce öğrenci ÖSYM'nin sitesinin açılmadığını belirtip ÖSYM'nin sitesine giremiyorum diye konuşuyor. Siteye erişim neden sağlanmıyor? http://www.osym.gov.tr adresinden veren ÖSYM internet sitesi sonuç açıklama sistemi ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

ÖSYM'nin sitesi neden açılmıyor? Yks Tercih Sonuçları Açıklandı mı ? 2020
Kamusaati
Kamusaati
25 Ağustos 2020 Salı 00:04

ÖSYM'nin sitesi çöktü mü? Binlerce öğrenci Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarından ÖSYM'nin sitesi açılmıyor diye paylaşımlarda bulunuyor. Peki ÖSYM'nin sitesi neden açılmıyor? Binlerce öğrenci ÖSYM'nin sitesi http://www.osym.gov.tr 'nin neden açılmadığı büyük merak konusu.  Peki ÖSYM'nin sitesi neden açılmıyor. KPSS branş sıralaması güncellendi. Binlerde memur adayı, branş sıralamalarını merak ediyor. ÖSYM'n in resmi sitesine erişim ise bir süredir gerçekleşmiyor. 

1 milyondan fazla adayın katılacağı YGS Giriş yerleri açıklandı. Adaylar sınav giriş yerlerini merak ediyor; ancak ÖSYM'nin sitesine erişim bir süredir sağlanamıyor. Peki ais.osym.gov.tr adresine giriş nasıl yapılır?

ÖSYM'NİN SİTESİ NEDEN AÇILMIYOR? 

ÖSYM'nin internet sitesi teknik bir nedenden dolayı ulaşılmıyor olabilir. Sunucularda yaşanan teknik nedenlerden dolayı ÖSYM'nin sitesine ulaşım sağlanmıyor olabilir. Konu ile ilgili resmi makamlardan açıklama yapılmazken bakım ve onarım ile ilgili bir açıklamanın yapılması bekleniyor. Büyük ihtimallle sunuculardaki bakımdan dolayı ÖSYM resmi sitesine girişlerde yavaşlık yaşanıyor. 

Ayrıca ÖSYM'nin osym.gov.tr adresinde dönem dönem güncelleme ve bakım çalışması yapıldığı biliniyor. Ancak genelde ÖSYM bakım çalışması yapacağı zaman ÖSYM'nin internet sitesine şu saatler arası ulaşılamayacak, site kapalı kalacak gibi bir açıklama yapıyor.

Hem Branş güncellemeleri hen de YKS giriş yerlerinin açıklanması nedeniyle ÖSYM'nin resmi internet sitesi yoğunluktan dolayı erişimde sıkıntı yaşanıyor. Sıkıntının ilerleyen saatlerde düzelmesi bekleniyor. 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre Sarıkaya - 4 yıl önce
Temizlikçi getir götür iş yaparım ben yeterki iş istiyorum %50 engelliyim fiziksel sihinsel