YÖK'ten İslam Kalkınma Bankası Bursu'na ilişkin açıklama

Yükseköğretim Kurumu (YÖK), İslam Kalkınma Bankasının (IKB) 2018-2019 yılları için Doktora ve Doktora Sonrası için burslar vereceğini kaydetti.

YÖK'ten İslam Kalkınma Bankası Bursu'na ilişkin açıklama
12 Şubat 2018 Pazartesi 12:00

Yükseköğretim Kurumu (YÖK), İslam Kalkınma Bankasının (IKB) 2018-2019 yılları için burs vereceğine ilişkin açıklama yaptı. YÖK söz konusu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İslam Kalkınma Bankası Bursu (12.02.2018)

"İslam Kalkınma Bankasından (IKB) alınan yazıda, söz konusu kurum tarafından 2018-2019 yılları için Doktora ve Doktora Sonrası için burslar verileceği bildirilmektedir.

Bursun detaylarına ilişkin bilgiler ekteki tanıtım broşüründe yer almaktadır. Başvuru formuna ve gerekli belgelere IKB'nin internet sayfasından (www.isdb.org) ulaşılabilmektedir.

İslam Kalkınma Bankası tarafından istenilen şekilde eksiksiz olarak hazırlanacak başvuru formunun en geç 28 Şubat 2018 tarihinde kadar IKB'nin Cidde'deki merkezine ulaştırılması gerekmektedir.

İlgililerin bilgisine sunulmaktadır."

EKİ için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.