YÖK'ten Tatil Olan Üniversiteler İçin İdari ve Akademik Personel Durumu Açıklaması

Kovid-19 önlemleri konusunda , üniversitelerin 16 Mart'tan itibaren 3 hafta sürede tatil ilan edilmesinin ardından YÖK'ün aldığı tedbirlerin içeriği açıklandı. hafta tatile giren üniversitelerin eğitim durumları, akdemik ve idari personelin durumu hakkında yüksek öğretim kurumu tarafından açıklama yapıldı

YÖK'ten Tatil Olan Üniversiteler İçin İdari ve Akademik Personel Durumu Açıklaması
Kamusaati
Kamusaati
14 Mart 2020 Cumartesi 11:48

YÖK'ten Tatil Olan Üniversiteler İçin İdari ve Akademik Personel Durumu Açıklaması

Kovid-19 önlemleri konusunda , üniversitelerin 16 Mart'tan itibaren 3 hafta sürede tatil ilan edilmesinin ardından YÖK'ün aldığı tedbirlerin içeriği açıklandı.  hafta tatile giren üniversitelerin eğitim durumları, akdemik ve idari personelin durumu hakkında yüksek öğretim kurumu tarafından açıklama yapıldı

YÖK'ten idari ve akademik personel için açıklama

Kovid-19 önlemleri kapsamında, üniversitelerin 16 Mart'tan itibaren 3 hafta sürede tatil ilan edilmesinin ardından YÖK'ün aldığı tedbirlerin içeriği açıklandı.

YÖK yetkililerinden gelen bilgiye göre, üniversitelerdeki bütün koronavirüs önlemleri , YÖK'ün koordinasyonunda üniversitelerle sürekli iletişim halinde gerçekleşecek . 3 haftalık tatil zamanının ilerleyip  ilerlemeyeceği de koronavirüsün seyrince , ilgili devlet makamlarının değerlendirmesinin sonrasında karara varılacak .

Üniversitelerdeki tatil sürelerinde konferans, panel, sergi, toplantı, çalıştay, kongre gibi etkinlikler de yapılacak.

- İdari ve akademik personele tatil olup olmayacağı da önümüzdeki haftalarda değerlendirilecek

  Koronavirüsün Türkiye'deki seyrine göre bu konu yeniden değerlendirilecek.

Üniversitelerde 16 Mart'ta bitecek tatil zamanının anlık web siteleri üzerinden ve uzaktan eğitimle ders yapılması düşünceler içerisinde . Üniversiteler, tatil bitiminde dersler konusunda gerekli tedbirleri alacak ve akademik takvimlerini bu tatil sonrasında güncelleyebilecekler.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.