YÖK'ten uzaktan eğitim görenler için yeni düzenleme

YÖK, uzaktan eğitim yolu ile mezun olanların diplomalarında değişiklik kararı aldı.

YÖK'ten uzaktan eğitim görenler için yeni düzenleme
29 Nisan 2017 Cumartesi 12:59

YÖK, uzaktan eğitim yolu ile mezun olanların diplomalarında değişiklik kararı aldı. Alınan karara göre bundan sonra uzaktan eğitim alarak mezun olan öğrencilerin diplomalarında uzaktan eğitim aldığını gösteren ''Uzaktan Öğretim'' ifadesi yer alacak.

YÖK'ten tüm üniversite rektörlüklerine resmi yazı ile bildirilen karara göre, daha önce uzaktan eğitimle üniversite okuyup mezun olanların diplomalarında uzaktan öğretim ifadesinin yer almaması şeklinde ki kararın Yükseköğretim Geenle Kurul toplantısında alınan karara göre iptal edilerek uzaktan eğitim yolu ile mezun olanların diplomlarrında ''Uzaktan Öğretim'' ifadesinin yer alması gerektiği belirtildi.

Bilindiği üzere, daha önce bu uygulamanın aksine diplomlarda uzaktan eğitim alındığına dair bir ifade yer almıyordu. YÖK'ün bu yeni kararı özellikle de lisans tamamlama yoluyla diploma alacak öğrencileri etkileyecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yok - 7 yıl önce
Okula baslarken imzaladigimiz belgede uzaktan egitim ibareesi yazmayacagini gosteren madde uzerinecde imza attik simdi bu karari nasil degistirebiliyorlar hakkimizi kim odeyecek