Arda Turan ile Aslıhan Doğan evlendi

Milli futbolcu Arda Turan, Aslıhan Doğan ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan evlendi
12 Mart 2018 Pazartesi 14:59

Ara transfer döneminde Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan Arda Turan, Aslıhan Doğan ile evlendi.

Dün akşam Çubuklu'daki evinde 2.5 yıllık sevgilisi Aslıhan Doğan ile sade bir törenle dünya evine giren Arda Turan'ın nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yapacağı için site saatler öncesinden özel güvelik ekipleri ve sivil polisler tarafından didik didik arandı. Düğün pastası da erkenden siteye getirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan nikaha eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı.

Aile arasında yapılan törenin ünlü konukları arasında şarkıcı Mustafa Ceceli-Selin İmer de vardı.

Medipol Başakşehirli futbolcu, sosyal medya hesabı Instagram'dan evlendiğini sevenleriyle paylaştı. Arda, yayımladığı mesajda, "Bizim için dua eden ve tebrik eden herkese çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Arda Turan Afrin’e yönelik harekatı gerekçe göstererek düğün yapmayacağını daha önce açıklamıştı.

Nikah sırasında gelen kötü bir haber ise gelinden saklandı. Aslıhan Doğan’a, yakın dostu Mina Başaran’ın uçak kazasında hayatını kaybettiği söylenmedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 6 yıl önce
Allah mesut etsin.
Avatar
Akif - 6 yıl önce
Başakşehir'de oynasa da o yine de GS'li Arda.