Caner Erkin Boşandı !

Ünlü Futbolcu Caner Erkin ile Asena Erkin boşandılar. Magazin gündeminde sık sık yer alan ünlü çift birbirlerine aldıkları pahalı hediyeler ile gündeme geliyorlardı. 5 dakika süren duruşma sonunda tek celsede boşandılar...

Caner Erkin Boşandı !
30 Ocak 2016 Cumartesi 04:06

 Magazin gündeminde isimleri sık sık duyulan ünlü çift tek celsede boşandı. Futbolcu Caner Erkin ve eşi Asena erkin geçtiğimiz haftalarda boşanmak için başvurmuşlardı. Sabah saatlerinde görülen dava sonucu hakim iki ünlü çifti boşadı.

Dava öncesinde ilgili hakim ile futbol muhabbeti yapan Caner Erkin yaptığı espriler ile hakimi güldürdü. 5 Dakika süren duruşma sonunda boşanan çift adliyeden birlikte ayrılırken soru yönelten magazincilere cevabı Asena Erkin verdir. Asena Erkin : "Bir şey yok, mutluyuz ve yan yanayız. " cevabı ile karşılıklı anlayışlı bir boşanma olduğu ve tatsız bir durum olmadığı mesajını verdi.  

Geçtiğimiz günlerde Ünlü Futbolcu Caner Erkin, boşanma hediyesi olarak Asena Erkin 'e 1 Milyon TL 'nin üzerinde bir 4x4 Cip alarak dikkatleri üzerlerine çekmişlerdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.