Demet Akalın dan özel albüm müjdesi!!!

Müzik hayatının 20.yılını özel bir albümle kutlamak için kolları sıvayan Demet Akalın, hayranlarına tarih verdi.. Demet Akalın nasıl bir albüm yapacak.Demet Akalın kimdir

Demet Akalın dan özel albüm müjdesi!!!
15 Eylül 2016 Perşembe 09:27


Hafta Sonu dergisine röportaj veren Akalın; '20 yıl önce neysem şimdi de oyum. Sadece biraz daha hırslandığımı söyleyebilirim ama bu hırslarımı da anne olduktan sonra törpülemeyi öğrendim' dedi.

Yeni albüm için tarih de veren ünlü şarkıcı; '19 Kasım'da da Bostancı Gösteri Merkezi'nde bir konserimiz olacak, bayağı bir bütçe ayırdık, inanılmaz bir şov olacak' diyerek takipçilerine müjdeyi verdi.

Demet Akalın albümünde Ayla Çelik, Berkay, Berksan, Gökhan Şahin, Gökhan Tepe, Gökhan Özen ve Murat Güneş gibi birbirinden ünlü müzisyenlerin eserlerine yer verecek.

Demet akalın kimdir;
Gölcük, Kocaeli’de dünyaya gelen ünlü şarkıcı 44 yaşına girmiştir. Ünlü şarkıcı 23 Nisan 1972 tarihinde dünyaya gelmiştir. Sanatçının saç rengi kahverengidir ve gözleri de kahverengidir. Boyu 1.73 olan ünlü şarkıcının 57 kilo olduğu belirtilmiştir. Bir kız çocuğu olan Demet Akalın’ın annesinin adı Şenay Akalın’dır. Demet Akalın’ın babası 1974 yılında trafik kazası geçirerek vefat etmiştir. Demet Akalın annesi, anneannesi ve dedesiyle beraber Gölcük’te büyümüştür.
Demet Akalın lise mezunudur ve liseyi Gölcük’te okumuştur. Daha sonra annesini isteğiyle Neşe Erberk mankenlik ajansına yazılmıştır. Burada uzun yıllar mankenlik yapan Demet Akalın o dönemlerde şarkı söylemeye da başlamıştır. Bu alanda başarılı olduğu gören Demet Akalın şarkı söylemeye devam etmiştir. İlk albümünün adı Sebebim olan sanatçı, şuan Pop Kraliçesi olarak anılmaktadır. Demet Akalın uzun yıllar basketbolcu İbrahim Kutluay ile birliktelik yaşamış, nişanlıyken ayrılmıştır. Demet Akalın Oğuz Kayhan ile 2006 yılında evlenmiştir. İkinci evliliğini Önder Bekensir ile yapan Demet Akalın, 2010 tarihinde boşanmıştır. 2012 yılında Okan Kurt ile evlenen Akalın hala Okan Kurt’la evlidir. Bir kızı vardır.


Etiketler; #demet akalın
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.