Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragmanı yayımlandı, peki Selcan kurtulacak mı?

İzleyenleri kendine müptela eden Diriliş Ertuğrul dizisi 45. bölüm fragmanı yayımlandı. 44. bölümde Selcan'ın kaçırılması ve Ertuğrul'un Söğüt'e gitmek için hazırlıklara başlamasıyla sona eren dizide son bölüm heyecan dorukta olacağa benziyor.

Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragmanı yayımlandı, peki Selcan kurtulacak mı?
05 Şubat 2016 Cuma 03:03

 Yayınlanmaya başladığı günden bu yana kalitesinden ödün vermeden, hep bir çizgide ilerleyen TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yine nefesleri kesecek bir bölümle ekranlara geldi. Son bölüm 44. bölümü 3 Ocak Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarına gelen dizinin her bölümü olduğu gibi bu bölümde de aksiyon ve heyecan doruktaydı.

Peki Diriliş Ertuğrul 44. bölümde neler oldu?

43. bölüm Hayme Hatun'un yıllardır görmediği oğlu Sungur Tekin'in yaralı bir halde obaya gelmesiyle sona ermişti. Son bölüm yani 44. bölüm ise bu sahne ile başladı. Ertuğrul ile buluşan ancak bu sırada Noyan'ın kılıç darbesiyle yaralanan Sungur Tekin, 44. bölümde hemen tedavi altına alındı. Tedaviye olumlu cevap veren Sungur Tekin annesinin en sevdiği yemeği olan bulgurlu et yemeğinden yiyerek kendini iyice toparladı.

Selcan, Halime ile işbirliği yaparak Aytolun ve Goncagül'ün ipliğini pazara çıkarmaya ant içti. Bu uğurda önce kolyesini Goncagül'den almanın yollarını arayan Selcen Hatun, Banıçiçek ve Doğan'dan yardım istedi. Banıçiçek'in Selcan'a yardım edip etmeyeceği ise 45. bölümde belli olacak. 

Aytolun, Goncagül ve Gümüştekin'in ipliklerini pazara çıkarmaya çalışan Selcan Hatun beklemediği bir olayla karşılaştı. Noyan, Oğuz Kağan'ın mührünü getirmesi için Selcan Hatun'u tüccar Afrasiyab'a kaçırttı. Peki Selcan hatun ölecek mi? Herkes bu sorunun cevabını çok merak ediyor. 

Gündoğdu karısı Selcan'ı kurtarmaya gidecek mi? Hepsi 45. bölüm fragmanında...

Korkut Bey, Gümüşterkin Bey ve Tuğtekin Bey'in uç beyliği hırsı bir yana var olma mücadelesi veren Ertuğrul Ak sakallıların yönlendirmesiyle Söpüt tarafına, Bizans'ın dibine yurt tutmaya gidiyor. Önce alpleriyle birlikte kalacak yer arayacak Ertuğrul'u Söğüt'te ne tehlikeler bekliyor? Peki oba göç edecek mi?

Hamza'nın kaçmasına müsade eden Gündoğdu neler planlıyor? Hamza Gündoğdu'ya tekrar ihanet edecek mi? Hepsi son bölüm olan 45. bölümde...

Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragmanı


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.