Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı yayınlanmadı mı?

Diriliş Ertuğrul hayranlarını üzecek haber geldi. Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı yayınlanmadı mı? 13 Aralık Çarşamba günü 99'uncu bölümü ile ekrana gelmesi beklenen Diriliş Ertuğrul dizisi, bu hafta sevenleri ile buluşamayacak. İşte nedeni...

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı yayınlanmadı mı?
12 Aralık 2017 Salı 13:30

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta sevenleri ile buluşamayacak. Çarşamba akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından beğeniyle takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi hakkında resmi açıklama yapıldı.

13 Aralık 2017 Çarşamba akşamı 99'uncu bölümü ile ekrana gelmesi beklenen Diriliş Ertuğrul dizisi sette çıkan yangın nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak. 

Geçtiğimiz günlerde dizide kullanılan kostümlerin bulunduğu konteynerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmıştı. Yangın sabaha karşı 04.30 sıralarında Diriliş Ertuğrul dizisinin Riva'da bulunan çekim platosunda meydana geldi.

Yangında kostümler kül olurken, şirket çalışanları anında olaya müdahale edip itfaiye ekiplerine haber verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Beykoz İtfaiye Şefliği platoya gelerek yangına müdahale ederken, olayda yalnızca maddi hasar meydana geldiği bildirildi. İtfaiye ve polis ekipleri yangının ardından bölgede geniş çaplı inceleme başlatırken, dizinin çekimlerine bir süre ara verildi.

Diriliş Ertuğrul hakkında sosyal medyadan yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Önceki hafta plotomuzda meydana gelen yangının, çekim koşullarımızı zorlaştırması nedeniyle bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldı. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.'' 

Diriliş 'Ertuğrul' heyecan ve aksiyon dolu 99. bölümüyle 20 Aralık Çarşamba günü ekranlara gelecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.