Diriliş "Ertuğrul"un 31. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

Diriliş "Ertuğrul"un 31. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Diriliş "Ertuğrul"un 31. Bölümünde neler olacak? Diriliş "Ertuğrul"un 31. Bölümü ne zaman?

Diriliş
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Diriliş "Ertuğrul" bu akşam yine nefes kesen bir bölümle seyirciyi ekrana kitledi. Öldü sanılan Ertuğrul'un sağ salim obaya geri dönmesi Kayı Obası'nı sevindirirken, dayı oğlu Tuğ Tekin bu gelişe hiç sevinmedi. 

Önceki bölüm sürgüne gönderilen alpleriyle birlikte gelen Ertğuğrul, Toy kurulmasını ve alplerinin yeniden obaya kabul edilmesini teklif eder. Ancak Toy, Ertuğrul Gazi için hayal kırıklığıyla sona erer. Elindeki çivi yarası yüzünden kılıç tutamaması alplikten çıkarılmasına neden olur. Daha kötüsü eşi Halime Sultan'ın bu sırrı Hayme Ana'ya anlatmasıdır. Bunu öğrenen Hayme Ana karar değiştirir ve abisi Gündoğdu ile birlikte Tuğ Tekin lehine oy kullanırlar. 

Şoku üstünden atamayan Ertuğrul'un vereceği tepki ne olacak? Merakla beklenen 31. Bölüm, 28 Ekim Çarşamba günü ekranlara gelecek. 

Diriliş "Ertuğrul"un 31. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.