Harun Kolçak'tan sevenlerini üzen haber

Kanserle savaşan ve uzun süre hastanede tedavi gören Harun Kolçak'tan sevenlerini üzen haber geldi. Kolçak tam kanseri yendi derken...

Harun Kolçak'tan sevenlerini üzen haber
29 Ekim 2016 Cumartesi 10:12

Harun Kolçak, tam iyileşti derken üzücü bir haber daha geldi. Harun Kolçak, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmış ve komada yatmıştı. Kolçak tedavisinin ardından prostat kanserini yendi. Fakat Kolçak'ın bu seferde belinden rahatsızlandığı öğrenildi

Haziran ayında, prostat kanseri tedavisi için hastaneye yatırılan ve sonrasında sağlığına kavuşarak taburcu olan usta sanatçı Harun Kolçak, sosyal medya hesabından sevenlerine kötü bir haber verdi. 

Hastanede kaldığı 3 ay boyunca 13 ameliyat geçiren Kolçak, kanseri yeni yenmişken şimdi de belinden rahatsızlandığını Twitter hesabından yaptığı "Şimdi de belimdeki rahatsızlık nüksetti. Kim büyü yapıyor bana?" şeklindeki açıklamasıyla duyurdu.

Zor günler geçiren ve sağlığı ile ilgili sürekli sorun yaşayan Harun Kolçak yeniden hastaneye yatacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.