Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal evleniyor mu?

Bir süredir birlikte olan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal evlenmeye karar verdi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal evleniyor mu?
20 Ocak 2016 Çarşamba 10:01

Kenan İmirzalıoğlu'nun sevgilisi Sinem Kobal'a tek taş yüzük almasının ardından evlilik teklif ettiği ve genç çiftin bu yaz evlenecekleri magazin dünyasına bomba gibi düştü. Yaz aylarında nikah masasına oturacak çiftin düğün yerleri, düğün tarihleri belli oldu mu? Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal ne zaman evlenecek? İşte o detaylar ..

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu evlilik yolunda ilerliyor! Kenan İmirzalıoğlu’nun yılbaşı gecesi yaptığı romantik evlilik teklifini kabul eden Sinem Kobal’ı düğün heyecanı sardı. Çiftin bu yaz nikâh masasına oturacağı ve düğün için mekân baktığı öğrenildi.

KOBAL: DUYUMLARINIZ DOĞRU

Nişantaşı Sofa Otel’de önceki gün gerçekleşen ödül törenine katılan Sinem Kobal, evlilik teklifini doğruladı. Ayaküstü soruları cevaplandıran güzel oyuncu, “Evlilik hakkındaki duyumlarınız doğru” açıklaması yaparak tartışmalara son noktayı koydu.

O soruya böyle yanıt verdi...

kenan sinem evleniyor

Sinem Kobal gecede ‘Yılın Kadın Oyuncusu’ ödülünü aldı.

Türkiye'yi kasıp kavuran aşkları ile Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu artık aşklarını gizlemeden özgürce yaşamaya devam ediyor. Son günlerde magazin dünyasında iki ünlü oyuncunun evleneceğine dair çıkan haberlerin yanında dün akşam itibariyle bir defilede Sinem Kobal'ın parmağındaki tek taş yüzük ortalığı karıştırdı.

Kenan İmirzalığlu ile büyük aşk yaşayan Sinem Kobal, dün akşam Tuvana Büyükçınar’ın gelinlik ve damatlık fuarı kapsamında düzenlediği defileye katılması ile bir ayrıntı herkesi şoke etti. Henüz evlilik tarihi vermeyen ikili ile Sinem Kobal'ın parmağındaki tek taşlı yüzün herkesin dikkatini çekti. Henüz resmi olarak evlilik hakkında açıklama yapmayan çift, iddilara göre Kenan İmirzalıoğlu'nun ona tek taş yüzük hediye ettiği ve evliliğe kısa bir süre kaldığı belirtilmişti.

Tuvana Büyükçınar’ın defilesini düğün hazırlıkları yapan ünlü isimler izledi. Gelinlik ve damatlık fuarının kapanışındaki şovda Sinem Kobal tektaşıyla dikkat çekti. Kenan İmirzalıoğlu’ndan evlilik teklifi alan Sinem Kobal, önceki gün Tuvana Büyükçınar’ın gelinlik ve damatlık fuarı kapsamında düzenlediği defileyi izledi. Ünlü oyuncu Kobal, sevgilisi Kenen İmirzalıoğlu’nun aldığı tektaş ile ilk kez görüntülendi.

Karadayı dizisinin yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal birlikteliği evlilik yolunda. Yakışıklı oyuncunun yılbaşı gecesi romantik bir teklifle sevgilisi Kobal’a “Evlen benimle Sinem” dediği ve Kobal’ın da teklifi kabul ettiği öğrenildi. Ünlü çiftin nihayet nikah masasına oturacakları açıklandı. Tuvana Büyükçınar, yeni yılın ilk defilesini Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı Fashionist’16 kapsamında gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.