Milyonlar O Ses Türkiye'de Özgecan için ağladı

TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye programı bu akşam yayınlanan bölümünde tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. Hunlarca katledilen Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan tarafından bestelenen şarkı programın jürisi Ebru Gündeş tarafından seslendirildi. O anlarda izleyenler ve seyirciler gözyaşlarına hakim olamadı.

Milyonlar O Ses Türkiye'de Özgecan için ağladı
26 Ocak 2016 Salı 00:10

 TV8 programında yayınlanan ve binlerce izleyicisi olan O Ses Türkiye programında hüzünlü anlar yaşandı. Acımasızca katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesi bu akşam yayınlanan bölüme konuk oldu. Özgecan Aslan'ın babası tarafından bestelenen şarkı Ebru Gündeş tarafından okundu ve tüm stüdyo ve ekrandaki izleyiciler gözyaşlarına boğuldu.

O Ses Türkiye'nin bu akşamki yayınına Özgecan Aslan'ın ailesi katıldı. Hunlarca katledilen Özgecan'ın babasının yazdığı "Yarın bu şehirden ayrılacağım" bestesi geceye damgasını vurdu. Özgecan'ın babasının yazdığı besteyi programın jüri üyelerinden Ebru Gündeş seslendirdi. 


"Yarın bu şehirden ayrılacağım"  isimli şarkı Ebru Gündeş tarafından seslendirilirken, tüm stüdyo ve izleyiciler göz yaşlarına boğuldu. Sözleri Ahmet Selçuk İlkan'a ait şarkı Özgecan'ın babası Mehmet Aslan tarafından bestelendi. 

Özgecan'ın babası tarafından bestelenen şarkıda, Özgecan'ın başından geçen olaylar ve o günlerde yaşadığı acıları birkez daha hatırlattı. Program katılan Özgecan'ın babası Mehmet Aslan, TV8 programlarını çok sevdiğini belirterek, Özgecanlar derneğinin kurulduğunu ilk kez açıkladı. Stüdyoda birçok Özgecan var gibi hissettiğini ifade eden Aslan, 2 ay sonrasında Özgecan'ın romanı çıkacağını söyledi. 

Mehmet Aslan'ın bestelenen şarkı ile ilgili, "Bu şarkının nasıl gündeme geleceği konusunad biraderimle konuşurken, bir gün sonra Ahmet Selçuk İlkan bey Mersin'de Büyükşehir Belediyesi(nin misafiri olarak bulunacağını öğredim ve bu konuyu Ahmet Bey'e açtım. Sizin bir şiirinizi besteledim, müsaadeniz olursa bu şiirin notalarını yazdıktan sonra çok sevdiğimiz Ebru Gündeş hanımefendinin okumasını istiyorum dedim. O da izin verdi. Nihavent makamında çok güzel bir şarkı. Ebru hanımın da bu konudan haberi olunca beni bizzat kendileri aradılar ve kendilerinden istirham ettim. Kızım Ebru Gündeş'i çok severdi." açıklamasını yaptı.

Ebru Gündeş şarkıyı seslendirdikten sonra "Ahmet Selçuk İlkan'a, Taşkın Sabah'a ve size teşekkür ediyoruz. Biz Özgecan'ı unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

Ebru Gündeş tarafından seslendirilen ve Özgecan için söylenen "Yarın bu şehirden ayrılacağım" adlı şarkının sözleri:

Yarın bu şehirden ayrılacağım

Gezdiğim her yerde hatıran dolu

Bilmem ki ben nasıl unutacağım

Ne yazık bu aşkın yok başka yolu

Yarın bu şehirden ayrılacağım

O mahsun yüzüne son defa bakıp

Bütün anıları sana bırakıp

Bu dertli, bu garip başımı alıp

Yarın bu şehirden ayrılacağım

Aldırma görürsen yaşlar gözümde

Şarkımız olacak yine dilimde

Mektubun cebimde, resmin elimde

Yarın bu şehirden ayrılacağım

Bir kilit vurarak aşka, sevgiye

Bir çizgi çekerek senli maziye

Dönmemek üzere artık geriye

Yarın bu şehirden ayrılacağım

Ahmet Selçuk İlkan

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.