Nur Yerlitaş ekranlara geri gelecek!

Nur Yerlitaş kısa bir süre sonrasında geri gelmeye hazırlanıyor, Nur Yerlitaş ne zaman yayın yapacak?

Nur Yerlitaş ekranlara geri gelecek!
12 Ocak 2016 Salı 21:37

Nur Yerlitaş kısa bir süre sonrasında geri gelmeye hazırlanıyor, Nur Yerlitaş ne zaman yayın yapacak?

Star TV, kısa bir süre önce TV8’de yayınlanan "İşte Benim Stilim" yarışmasındaki jüri üyeliği görevinden ayrılan ünlü modacı Nur Yerlitaş’la el sıkıştı. Prensip anlaşmasına varan taraflar, proje üzerinde yeni yıl itibariyle çalışmaya başlayacak ve projenin detayları da bu tarihlerde açıklanacak. Yerlitaş, anlaşmaya ilişkin Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner’le birlikte çekilmiş selfie fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. 

REKLAMLARIN YÜZDE YİRMİSİNİ İSTEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim isimli yarışma programında ayrılacağı günlerdir konuşuluyor. Nur Yerlitaş ayrılması ile ilgili olarak programda ilk kez açıklama yaparak ilan etti. Nur Yerlitaş’ın yerine kim gelecek şimdiden merak konusu oldu.

İşte Benim Stilim isimli yarışma programı ile Türkiye’de bir fenomen haline gelen Nur Yerlitaş yeni sezonda yarışmada yer almayacak. Yapımcı ile anlaşamayan Nur Yerlitaş ’ın yerini kim dolduracak merak ile bekleniyor.

İşte Benim Stilim All Star 21 Aralık 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Nur Yerlitaş yarışmadan ayrılmasıyla ilgili ilk kez konuştu.

"JÜRİLER DEĞİŞİR, GİDER, GELİR HER ŞEY OLUR"
Nur Yerlitaş ’program bitiyor ben gidiyorum’ diyerek ayrılığıyla ilgili ilk kez konuştu ve şunları söyledi: "Burası bir jüri masası. Jüriler değişir gelir gider herşey olur. Ben zaten çok yorgunum."

"Ben kadere kısmete inanırım. Belki yine birlikte oluruz" diyen Nur Yerlitaş ’Tahtımı İvana’ya bırakıyorum’ dedi. İvana Sert ise "Ben devam edeceğim aşkım, sana şarkı yollayacağım bol bol" karşılığını verdi.
Bu Tarz Benim isimli yarışma Show Tv’den TV8 ’e transfer olduktan sonra İşte Benim Stilim ismi ile ekranlarda yerini aldı. TV8 ekranlarında yerini alan yarışmada şok gelişmeler yaşanıyor. İddiaya göre Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yarışmadan ayrılma kararı aldı. Yapım şirketi ikiliyi ikna edebilecek mi merak ile bekleniyor.

 İşte Benim Stilim yarışmasında şok bir iddia gündeme geldi. TV8 ekranlarında bir efsane haline gelen moda programında yarışmasında ününe ün katan Nur Yerlitaş iddiaya göre yarışmadan ayrılacağı konuşuluyor. Sadece Nur Yerlitaş değil Kemal Doğulu’nun da jüri koltuğundan ayrılması bekleniyor. Nur Yerlitaş ’ın yapımcısıyla anlaşamadığı konuşuluyor.

İşte Benim Stilim yarışma programının en popüler jüri üyesi Nur Yerlitaş’ın yeni dönemde olmayacağı açıklandı. Yapım şirketi, Nur Yerlitaş’ıbir süre tatile gönderdiklerini açıkladı. Ancak Nur Yerlitaş cephesinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Televizyon kulislerinde bu ayrılığın perde arkasına dair iddialar ise ilginç. Nur Yerlitaş’ın yeni dönemde ünlülerin yarışacağı programda jüri üyeliği yapmak için teklif edilen ücreti beğenmediği ifade ediliyor.

Ancak ayrılığın asıl olarak yapımcı şirketin, Nur Yerlitaş’ın oynadığı reklamlardan yüzde 20 pay istemesi olduğu da iddialar arasında. Bu teklifi Nur Yerlitaş’ın kabul etmediği, bu nedenle ayrıldığı belirtiliyor.
Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yarışmadan ayrılıyor mu? İşte Benim Stilim yarışmasında bir fenomen haline gelen Nur Yerlitaş’ın yeni sezonda yarışmada yer almayacağı iddia edildi sadece Nur Yerlitaş değil aynı zamanda Kemal Doğulu’nun da ayrılacağı konuşuluyor.

Bu haber gündeme damgasını vurdu! Nur Yerlitaş neden ayrıldı?  Moda yarışmasının renkli yüzü, ekranların ’Nurella’sı ünlü modacı Nur Yerlitaş, ani bir kararla TV8’de yayınlanan İşte Benim Stilim’in jüriüyeliğinden ayrılma kararı aldı. Sosyal medyada ayrılışının kaynağı Öykü Serter olduğu söylendi. Fakat gerçek sonradan ortaya çıktı.  
Beyaz TV’nin en çok izlenen magazin programı Söylemezsem Olmaz’da Oya Aydoğan Nur Yerlitaş’ın neden İşte Benim Stilim’i bıraktığını, ayrılmasının gerçek sebebini izleyicileri ile paylaştı. İşte detaylar...

NUR YERLİTAŞ NEDEN AYRILDI?
Söylemezsem Olmaz sunucusu Oya Aydoğan’ın açıklamaları şöyle;  Bu olayı duyunca Nur ile konuştuk. Dün akşam telefon açtım’ diyen Aydoğan, ’O da ayrılacağı için biraz üzütünlü ama çoğunlukla sıhhatini bahane ediyor yani sıhhatinin çok kötü olduğunu, uzun süre çalışma saatlerine ayak uydurmadığını söylüyor. Nur’un sağlığı iyi değil, olması gereken ameliyatları var. Tabi bunlar Nur’un bana anlattıkları. Ama mutlaka dibinde başka bir anlaşmazlık vardır’şeklinde konuştu.
 
Oya Aydoğan, Yerlitaş’ın pazar günü gerçekleşek final çekiminde de olacağını belirterek, sonrasında ise programla yollarını kesin olarak ayıracağını söyledi.

KEMAL DOĞULU DA AYRILDI!
Nur Yerlitaş bırakınca, kadroyu iyice güçlendirmek zorunda olduklarını hisseden yapımcılar, Kemal Doğulu’dan da vazgeçtikleri iddia edildi.

İKİ İSİMLE EL SIKIŞILDI
Nur Yerlitaş’tan doğacak boşluğu doldurmak için Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya ile jüriye dahil olmaları için el sıkışıldı.

Nur Yerlitaş Kimdir?

Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa’da doğmuştur. Annesinin adı Saadet Yerlitaş’dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır.

80li yıllarda Paris’ten, Milano’dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış.

Kendisini “Arızalı” olarak tarif eden Nur Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkıyor. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor.

Nur Yerlitaş, Nişantaşı’nda ikamet etmektedir. İtalya’nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var. Mutfağında iki buzdolabı var. Birinde meyveler, içecekler, diğerinde pasta tipi yiyecekler bulunuyor.

Nur Yerlitaş’ın evinde iki yardımcısı var, banyoda hamam usulü yıkanıyor. Her sabah yardımcıları tarafından taslarla, keselerle yıkanıyor.

Derin Mermerci’ye de Bülent Ersoy’a da elbise dikiyor. Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan’ın sahne kostümlerini hep Nur Yerlitaş diker.

Nur Yerlitaş, 2007 yılında Show TV’de Şebnem Dönmez’in sunuculuğunu yaptığı “Bak Kim Dans Ediyor” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.

2010 yılında Show TV’de yayına giren “Yemekteyiz” adlı yarışmada Nur Yerlitaş, Barbaros Şansal, şarkıcı Cenk Eren, gazeteci yazar Ece Vahapoğlu ve eski Avrupa güzelimiz Neşe Erberk ile yarıştı. İlk gün Nur Yerlitaş’ın evsahipliği yaptığı Yemekteyiz’e Seda Sayan da konuk olarak katıldı.

2011 yılında Show TV’de yayınlanan “Bugün Ne Giysem” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı. Diğer jüri üyeleri ise Moda Tasarımcısı İvana Sert, Hakan Akkaya ve koreograf Uğurkan Erez oldu.

Nur Yerlitaş, 2011 yılında Demet Akalın’ın ’Türkan’ klibinde Türkan Şoray’ı canlandırdı. Klipte birçok ünlünün yanı sıra İzzet Çapa’da rol aldı.

Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan Nur Yerlitaş halen bekardır.

Nur Yerlitaş, 2014 yılının Eylül ayında başlayan ve Öykü Serter’in sunuculuğunu Uğurkan Erez ile beraber yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında İvana Sert, ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri görevi yaptı.

Metin Arolat, 7 Aralık 2014 tarihinde "Bu Tarz Benim" adlı yarışmaya konuk jüri üyesi olarak katılırken Emine Ün de şarkıları ile geceye renk katacak.

2015 yılı ocak ayında Tv8 kanalında başlayan ve Öykü Serter’in sunuculuğunu yaptığı 2.sezon “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında Uğurkan Erez, İvana Sert, ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri görevi yaptı.

31 Ağustos 2015 tarihinde Tv8 ekranlarında başlayan ve 25 Aralık 2015 tarihinde bitecek olan İşte Benim Stilim All Star yarışmasının finalinin ardından Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu jüri görevinden ayrılacaktır.


Etiketler; #Nur Yerlitaş
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.