14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri - Kadınlar için alınacak en güzel hediyeler neler?

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Bayanlara ve erkeklere alınacak ya da el yapımı olan özel hediyeler sunulacak. Hediye konusunda öneri arayışı şimdiden başladı. Son güne kalmak istemeyen çiftler hediye için seçeneklere bakıyor. Peki 14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri neler? El yapımı hediyeler neler? Kadınlar için alınacak en güzel hediyeler neler? İşte sizler için en güzel öneriler...

14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri -  Kadınlar için alınacak en güzel hediyeler neler?
12 Şubat 2018 Pazartesi 10:54

14 Şubat Sevgililer Günü'ne haftalar kaldı. Çiftler en güzel hediyeleri ya da kendi eli ile yapabileceği hediyeleri araştırmaya başladı. Bu en özel günü güzel bir şekilde değerlendirmek isteyenler için bir kaç önerimiz var. Peki sevgililer bu özel günde en çok neyi tercih ederler? En güzel sevgililer günü hediyesi nedir? Sevgililer günü hediyeleri arasından nasıl seçim yapılır? Sevgiliye aldığınız hediyeye sevgililer günü mesajları nasıl yazılır? Erkek sevgiliye ve kadın sevgiliye sevgililer günü hediyesi olarak neler alınır? 

Hediye alırken bunlar unutulmamalı

Tabiki hediye alırken ya da yaparken sevgilinizin seveceği ve hoşlanacağı eşyaları göz önünde bulundurmalısınız. Ya da önceden almak istediği ile ihtiyacı olacak eşyayı göz önünde bulundurarak hediye tercih etmelisiniz. Bu yüzden onu iyice izlemeli ve ona göre karar vermelisiniz. 

Birde şu soruyu göz önüne almayı unutmayın. Daha önce sevgilinize hangi hediyeleri aldınız? Bayanlar hep tekrarlayan hediyelerden hoşlanmaz. Bu nedenle biraz yeniliklere açık olmalısınız. Sadece Sevgililer Günü bunu kapsamıyor tabiki. Doğum günü ya da buna benzer özel günleri de bu soru kapsıyor. 

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ

- Takı

Bu seçenek tabiki takı takmayı seven bayanlar için. Sevgililer Günü'ne yönelik çok sayıda markanın kampanyaları da mevcut. Onlara bakarak sevgilinizin en çok sevdiği takıyı tercih edebirlisiniz. Saat, küpe, kolye, yüzük, bileklik gibi çok sayıda alternatifi bulmanız mümkün.

- Kıyafet

İkinci seçeneğimiz kıyafet oldu. Evet hiçte yenilikçi değil düşünebilisiniz. Ama sevgilinizin çok beğendiği bir ürün aklınıza geliyorsa tercihler arasına alabilirsiniz. Ya da ihtiyaç olduğu bir ürün olabilir. Pantalon, hırka, kazak, etek, kaban, ayakkabı gibi çok sayıda şık bu seçenek arasında yer alıyor.

- El yapımı ürünler

El yapımı ürünler en çok aratılanlar arasında yerini alıyor. Çünkü sevgi ve emekle yapılan ürünler çiftler için daha önemli ve anlamlı hale geliyor. Kendinizde alternetif el yapımı ürünlere bakarak yeni hediye fikirleri oluşturabilirsiniz. Kendinizin hazırladığı sevgililer günü kartı, sizin boyadığınız bir kutu ile sunulan çikolata, üzerinde size özel bir anın olduğu kıyafet (tişört gibi), anılarınızdan ve sizin güzel sözlerinizden oluşturduğunuz hatıra defteri, yapay ya da gerçek çiçeklerde yapılan bir isim, mandallı fotoğraf askısı ile sevgilinizi sevindirebilirsiniz. 

- Çikolata

Sevgiliniz çikolaya aşığı ise bu tam size göre bir hediye olabilir. Çok sayıda sevgiliye özel yapılan kutu çikolataların piyasada olduğu bu özel günde hediye listenize bunu ekleyebilirsiniz. Tabi bunu yaparken daha önce yapmamış olmaya dikkat edin. Hediyelerin tekrarlanması bayanlar için hoş olarak karşılanmayabilir.

Çikolataların üzerine kendi resminizden oluşan bir paketle de kaplatabilirsiniz. Ya da güzel sözlerle... Artık tercih size kalmış.

- Teknolojik aletler

Sevgilinizin ihtiyacı doğrultusunda ona teknolojik alet alabilirsiniz. Telefon, tablet, fotoğraf makinesi, ya da sizin resminizle donatılmış dijital çerçeve alabilirsiniz. 

- Tatil

Evet bu seçenek birazda masrafa kaçıyor.

Bu seçenek 14 Şubat Sevgililer Günü için bir diğer tavsiyemiz oldu. Sevgilinizin gitmek isteyeceği ya da size daha önceden bahsettiği bir tatil mekanına rezervasyon yaparak romantik bir gün geçirebilirsiniz. Anılar oluşturmak için güzel bir fırsat olacaktır. 

- Sevgiliye özel tasarım ürünler - Yazılı eşyalar

Birçok site size ve sevgilinize özel hediyeler sunuyor. Bu seçenek için sunulacak en güzel  hediye çeşitleri şöyle sıralanabilir; mini ahşap foto, tarih yazılı yıl dönümü hediyesi, kşiye özel üç boyutlu LED lamba, fotoğraflı anahtarlık, fotoğraflı saat, fotoğraflı ya da yazılı bardak...

- Kitap

Seçeneği kitap aşığı sevgiliniz için sunuyoruz. En sevdiği yazar ya da türe göre tercihleri oluşturabilirsiniz. Sevdiği yazarın eserlerinden oluşan bir hediye ile sevgilinize onu önemsediğiniz gösterebilirsiniz. 

- Yemek

Yemek derken kendinizin yapacağı özel bir akşam yemeğinden bahsediyoruz. Yemeğe çıkarmakta güzel olabilir ama kendi elinizle yapacağınız yemek bu seçeneği daha da güzek kılacaktır. Bu seçenek için masa dizaynına da özen göstermelisiniz. Mum, çicek gibi ürünler kullanarak ortama romantik bir hava katabilir ve sevgilinizi şaşırtabilirsiniz. Emek ile yaptığınız hediye diğer para ile alınanların önüne geçecektir. Bu ortamı oluşturmak için birazda hayal gücünüzü kullanmalısınız.   

El yapımı Sevgililer Günü hediye önerileri için TIKLAYINIZ...

Bayanlar için alınacak en güzel hediyeler için TIKLAYINIZ...

Erkekler için alınacak en güzel hediyeler için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.