4 Mart Perşembe 2021 Günlük burç yorumları günlük burçlar burç yorumları sizlere nasıl yol gösteriyor?

4 Mart Perşembe günlük burç yorumları! Astroloji nedir? 4 Mart Perşembe 2021 günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? Bugün gökyüzü size ne söylüyor? günlük burç yorumlarına göre hangi burç nasıl önlemler almalı? Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü yorumlarına bakalım.

4 Mart Perşembe 2021 Günlük burç yorumları günlük burçlar burç yorumları sizlere nasıl yol gösteriyor?
Kamusaati
Kamusaati
04 Mart 2021 Perşembe 00:02

4 Mart 2021 burç yorumları merak ediliyor. Günlük burç yorumları aşk, sağlık, para ve kariyer konularında yol gösteriyor. 4 Mart 2021 koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu sizlerle...

4 Mart 2021 burç yorumları kimler için şansı ifade ediyor? Günlük burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı. 4 Mart Perşembe günü Ay tüm gün Akrep burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde gerginlikler söz konusu olabilir. Sabah saatleri iletişim konuları için uygun bir zaman dilimi değil. Mars bugün İkizler burcuna geçiş yapıyor. Saat 19.09 sonrasında Ay boşlukta ilerliyor olacak. İşte 4 Mart 2021 koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ

4 Mart Perşembe günü Ay tüm gün Akrep burcunda ilerliyor olacak. Güçlü bir duygusal enerjin var. Hedeflerin doğrultusunda arzu ettiğin enerjiyi kendinde buluyorsun.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA

Perşembe günü partnerinin kıskançlıklarına maruz kalabilirsin. Sabah saatlerinde gerginlikler söz konusu olabilir. Akşam ise iletişim konuları için uygun bir zaman diliminde olacaksın. Mars bugün senin burcundan ayrılıp İkizler burcuna geçiş yapıyor.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sağlığına dikkat etmen gereken günlerdesin. Sabah erken saatlerde sınırlamalara maruz kalabilirsin. İletişim ile ilgili önemli konuları konuşmak için en uygun zaman dilimi akşam saatler olacaktır.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Gün içerisinde eğlenceli aktiviteler içerisinde bulunmak enerjini yükseltebilir. Sabah saatlerinde etrafındaki kadın figürleri ile aranda fikirsel tartışmalar yaşanabilir.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Ay'ın Akrep burcunda ilerlediği perşembe günü babanla ilgili önemli bir sırra vakıf olabilirsin. Bununla birlikte beklemediğin kişilerden haberler alacak ve rutininin değiştiğine şahit olacaksın.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Karşılıklı iletişimde fazla dedektif vari yaklaşımların başkalarını rahatsız edebilir. Sabah saatleri iletişim konuları için uygun bir zaman dilimi değil.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

İkili ilişkilerin açısından önemli bir gün diyebiliriz. Gökyüzü enerjileri ne zamandır sıkıntı yaşadığın konularda seni destekliyor. Parasal konularla ilgili baskılarla karşılaşabilirsin.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Bugün gizemli konuları araştırmak isteyebilirsin zira Ay senin burcunda ilerliyor olacak. Yaşadığın problemlerde gereğinden fazla büyütmemeye özen göstermelisin.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Kendi başına vakit geçirmen ve insanlardan uzak kalman bugünlerde sana iyi gelecektir. Önemli konularda kararlarını etkileyecek büyük bir olay bugün yaşayabilirsin.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Geleceğinle ilgili konularda sezgiler rüyaların vasıtasıyla gelebilir. Sabah erken saatlerde sınırlamalara maruz kalabilirsin. Saat 19:09 sonrasında Ay boşlukta ilerliyor olacak.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Mesleğinle ilgili kıskançlıklara maruz kalabilirsin Sabah erken saatlerde yaptığın iş ile alakalı sınırlamalara maruz kalmak seni yorabilir. Bununla birlikte beklemediğin kişilerden haberler var.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Uzak yerlere seyahatlerin ile ilgili birtakım önemli durumlar bugün meydana gelebilir. Sabah saatlerinde annen ya da senin için önemli bir kadınla arandaki tartışma senin adına yorucu olabilir.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.