Anne dizisi bitiyor mu? Cansu Dere açıkladı

'Anne' dizisini severek takip edenlerin merakla araştırdığı 'Anne' dizisi 'biticek mi, bitiyor mu' sorularına Cansu Dere'den cevap geldi. Anne dizisi bitiyor mu? Anne dizisi ne zaman bitecek?

Anne dizisi bitiyor mu? Cansu Dere açıkladı
05 Nisan 2017 Çarşamba 15:45

Star TV'de ekrana gelen ve Cansu Dere'nin başrolde oynadığı 'Anne' dizisi 'biticek mi, bitiyor mu' sorularına cevap geldi. Diziyi severek takip edenler bu sorunun cevabını merak ediyor. Soruyu merak edip araştıranlara 'Anne' dizinin başrol oyuncusu Cansu Dere'den yanıt geldi.

Reytingten iyi sonuçlar almasına rağmen bu sezon 'anne' dizi bitecek.  Dere, "Dizi çok iyi gidiyor ama iyi gidiyor olmasına rağmen dizi bu sezon bitiyor" diyerek takipçilere kötü haberi verdi.

ANNE DİZİSİ

Cansu Dere, Beren Gökyıldız, Vahide Gördüm Perçin, Can Nergis, Gonca Vuslateri'nin oynadığı 'Anne' dizisi, Japonya'daki 'Mother' adlı dizinin uyarlamasıdır.

Dizi, annelik duygusunu ve çocuk ile anne ilişkisini işlemektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.