Beyaz Show 5 Şubat Cuma konukları kimler?

Beyaz Show 5 Şubat Cuma günü konukları kimler? Beyaz Show son bölümlerinde ne oldu?

Beyaz Show 5 Şubat Cuma konukları kimler?
05 Şubat 2016 Cuma 21:28

Türkiye'nin en çok izlenen talk show programlarından biri olan Beyaz Show, bu hafta yine birbirinden eğlenceli konukları ağırlayacak. Her Cuma canlı yayınlanan talk show programı, 20. yılında izleyicilerine aynı coşkuyu yaşatmayı başarabiliyor. Konuklarla yapılan eğlenceli sohbetlerin yanı sıra hazırlanan videolarla da izleyiciyi güldürmeyi başarıyor.

5 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan programda ise başarılı şovmen Beyazıt Öztürk, Mustafa Ceceli, Aşkım Kapışmak, Zuhal Topal  ve Derya Şensoy'u ağırlayacak. Mustafa Ceceli geceye şarkılarıyla damga vururken, Aşkım Kapışmak'ın analizleri ve Zuhal Topal ile Derya Şensoy'un eğlenceli konuşmaları programa tat katacak. Beyaz Show 5 Şubat Cuma fragmanı ile bu gecenin eğlencesi hakkında da ip uçları vermiş oldu.




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.