Beyaz Show bugün neden yok 19 Şubat 2016 Beyaz Show fragmanını izle

Ekranların vazgeçilmez talk-show programı Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show bu akşam yayınlanacak mı? Beyaz Show'un bu haftaki konuğu ünlü komedyen Ata Demirer oldu. Ata Demirer, 19 Şubat Cuma günü Beyaz Show'un yayınlanıp yayınlanmayacağını açıkladı. Beyaz Show bu hafta neden yok? Beyaz Show tamamen ekranlardan kaldırıldı mı? Ekranların sevilen şovu Beyaz Şov 19 Şubat fragmanı yayınlandı mı?

Beyaz Show bugün neden yok 19 Şubat 2016 Beyaz Show fragmanını izle
19 Şubat 2016 Cuma 19:44

 Yıllardır cuma akşamlarının eğlence programı, Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show 19 Şubat Cuma saat 23.15'te ekranlarada olacak mı? Geçtiğimiz haftalarda bir ilke imza atan ve bant yayınıyla ekrana gelen Beyaz Show'un bu haftaki konukları ünlü komedyen Ata Demirer, sanatçı Cengiz Kurtoğlu, ünlü teknik direktör Şota Arveladze ve Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenen Büşra Pekin. Peki ekranların en sevilen programlarından Beyaz show bugün neden yok, neden yayınlanmıyor?

17 Şubat Çarşamba günü Ankara'da meydana gelen hain terör saldırısı sonrasında Kanal D yayın akışında değişikliğe gitti ve Beyaz Show'u yayından kaldırdı. Normalde cuma akşamları yayınlanan Beyaz Show'un yerine Hayat Şarkısı isimli dizinin tekrarı ekranlara gelecek. Yani Beyaz Show 19 Şuabt 2016 Cuma günü saat 23.15'te ekranlarda olmayacak.



1996 yılından bu zamana kadar Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show cuma akşamları ekranlara geliyor. Ünlü showman Beyazıt Öztürk geçtiğimiz haftalarda yayına bağlanan Ayşe Öztürk isimli bir şahsın söylediklerini alkışlattığı için büyük tepki toplamıştı. 

Neler Olmuştu?

Diyarbakır'dan bağlandığını ve öğretmen olduğunu söyleyen Ayşe Çelik isimli konuk yayına bağlandı. Ayşe ÇElik yayına bağlanarak, "Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? burada doğmamış çocuklar anneler, insanlar öldürülüyor. Sanatçı olarak insan olarak, sizde yaşananlara sessiz kalmamalısınız." demişti. Kendisinin öğretmen olduğunu ve "öğrencilerini terkeden öğretmenlere seslendiğini" söyleyen Çelik, öğretmenlerin bir daha gittikleri yerlere nasıl geri döneceklerini, öğrencilerinin yüzlerine nasıl bakacaklarını ifade etmişti.  Ölen çocuklara sevinen zavallı insanların olduğunu söyleyen Çelik, Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın," açıklamasında bulunmuştu. 



Konuşmasının aralarında stüdyoda alkışlar koparken, program sunucusu Beyazıt Öztürk'te "Elimizden geldiğince duyurabileceğimiz yerlerden duyurmaya çalışıyoruz. Bu söyledikleriniz bize ders oldu. Daha da fazla yapmaya devam edeceğiz. İnşallah o söylediğiniz barış dilekleri en kısa zamanda gerçekleşir " açıklaması yaparak Çelik'i alkışlatmıştı. Yaşanan bu olay sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve büyük tepki aldı. Tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine Beyazıt Öztürk Kanal D haber yayınına bağlanıp özür dilemişti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.