Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? Beyaz Show 26 Şubat konukları fragmanı izle, konuklar oldukça eğlenceli

Ekranların eskimeyen ve en sevilen yüzü Beyaz Show 26 Şubat konukları kimler? 20 yıldır şaşmadan her cuma Kanal D ekranlarında talk show programı yapan Beyazıt Öztürk bu hafta 26 Şubat Cuma gecesi Beyaz Show'da kimleri ağırlayacak? Beyaz Show 26 Şubat fragmanını izleyerek programa hangi ünlü isimlerin katılacağını görebilirsiniz.

Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? Beyaz Show 26 Şubat konukları fragmanı izle, konuklar oldukça eğlenceli
26 Şubat 2016 Cuma 13:51

Kanal D ekranlarında tam 20 yıldır Beyaz Show adıyla hiç sektirmeden talk show komedi programı yapan Beyazıt Öztürk Beyaz Show 26 şubat Cuma günü kimleri programa konuk edecek?Programa konuk olarak katılan her yarışmacı Beyaz Show'un doğal atmosferinde eriyor ve kendini sanki programın yıllardır eskimeyen yüzü olarak yaşatıyor. Beyazıt Öztürk'ün samimi tavırları programa katılan ünlü konukların ve seyircilerin her daim ilgisini çekmeyi başarıyor. Birçok TV programı yorumcusu Beyazıt Öztürk'ün bunca sene hiç sıkmadan, üstüne üstlük reytinglerini giderek arttırabilecek bir program yapmasını Beyaz'ın şahsındaki samimiyet olarak görüyorlar.

Beyaz Show 26 Şubat Cuma konukları kimler? Eğlence var mı?

Beyazıt Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu Beyaz Show 26 Şubat Cuma akşamı birbirinden ünlü ve eğlenceli konuklar var. Her bölüm konuk seçimi konusunda oldukça titiz davranan Beyazıt Öztürk bu hafta ada aynı özveriyi gösteriyor. Ankara'da 18 Şubat Perşembe akşamı yaşanan patlama olayından sonra 19 Şubat Cuma gecesi Beyaz Show programını erteleyen Beyazıt Öztürk bu hafta kimleri konuk ediyor?

Beyaz Show'un ilk konuğu ekranları gülmekten kırıp geçiren, kendine has meddah üslubu, taklit yeteneği ile yarattığı tiplemeleri beyaz perdeye taşıyan Ata Demirer Beyaz Show'un ilk konuğu oluyor.

Beyaz Show'un bir diğer konuğu da BMK Mutfak ile ünlenen, İşler Güçler'de ise zirve yapan isimlerden Büşra Pekin. Büşra Pekin kendine has saf hali ile programa neşe katacağa benziyor. 

Beyaz Show'un son konuğu ise arabesk sevenler için müjde niteliğinde. Bir süredir ekranlarda görmediğimiz arabesk müziğin kralı Cengiz Kurtoğlu 26 Şubat Cuma Beyaz Show'un konuğu oluyor.

luğunu yaptığı Beyaz Show'un 26 Şubat 2016 Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümünde birbirinden eğlenceli konuklar ile yine sürprizlerle dolu dakikalar bizleri bekliyor.


Beyaz Show 26 Şubat Cuma akşamı saat 23.15'te Kanal D'de! Sakın kaçırmayın!

26 Şubat 2016 Beyaz Show Fragmanı İzle


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.