Diriliş Ertuğrul 122 yeni sezon fragmanı ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 122 yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Çarşamba akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. 122. bölüm ne zaman başlayacak, fragman yayınlandı mı? Yeni sezon oyuncuları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Diriliş Ertuğrul 122 yeni sezon fragmanı ne zaman yayınlanacak?
14 Ekim 2018 Pazar 09:59

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 122 bölümü merakla bekleniyor. Yeni sezonda yeni karakterlerin dahil olacağı dizinin ne zaman başlayacağı ise merak ediliyor. 

Elbette Diriliş hayranları dizinin hangi gün başlayacağını merak ediyor. Öncelikle yeni sezon ile ilgili fragmanın TRT ekranlarında yayınlanması beklenirken, çekimlerin son sürat devam ettiği ifade ediliyor. Son iki haftadır TRT yayın akışında yeri gözlenen Diriliş Ertuğrul'dan sevindirici haber geldi. TRT 1'in haftalık olarak yayımladığı yayın akışı bilgileri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul, 17 Ekim Çarşamba günü izleyici karşısına çıkacak. 

17 Ekimde Diriliş Ertuğrul'un son bölümünün tekrarının ekranlara geleceği tahmin ediliyor. Yeni sezon fragmanının ise aynı gün izleyicinin karşısına çıkması bekleniyor. 

Diriliş Ertuğrul'un çarşamba günü yeni bölümüyle mi yoksa tanıtım bölümüyle mi izleyici karşısına çıkacağı ise henüz bilinmiyor.

diriliş ertuğrul  yeni sezon ne zaman başlayacak

Diriliş Osman diziye dahil olacak mı Yapımcı Mehmet Bozdağ'dan açıklama

Son iki haftadır TRT yayın akışında yeri gözlenen Diriliş Ertuğrul'dan sevindirici haber geldi. TRT 1'in haftalık olarak yayımladığı yayın akışı bilgileri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul, 17 Ekim Çarşamba günü izleyici karşısına çıkacak.

Diriliş Ertuğrul'un çarşamba günü yeni bölümüyle mi yoksa tanıtım bölümüyle mi izleyici karşısına çıkacağı ise henüz bilinmiyor.Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, "Dizinin kesin finaliyle ilgili bir malumat yok. Daha ben de tam karar vermiş değilim. Ama yavaş yavaş Diriliş Ertuğrul, Osman'a doğru ilerleyecek. En büyük hayallerimden bir tanesi Diriliş Osman'ı yapmak. Ertuğrul'dan sonra Osmangazi'nin hikayesini anlatmak. Çalışıyorum, şu anda okumalar devam ediyor. Yazın coğrafi geziler yapacağız, bu bölgeleri tamamıyla gezeceğiz. Niyet olursa Ertuğrul'dan daha büyük bir proje 'Diriliş Osman' doğacak. Dizinin finali Bilecik'te olabilir bilmiyorum, ama belki 'Diriliş Osman' veya 'Ertuğrul'un finalini burada oyuncularla beraber, seyirciyle beraber izleyebiliriz" şeklinde konuştu.

Diriliş Osman'ın gelecek sezon ekranlara gelmesi bekleniyor. 

İlker Aksum

Son olarak Mehmetçik Kutul Amare dizisinde Cox karakteri ile Trt 1 izleyicisini büyülemişti. Şimdi de Diriliş Ertuğrul kadrosuna İlker Aksum da dahil oldu. İlker Aksum 30 Kasım 1971 de Isparta’da doğmuştur ve 47 yaşının içindedir. Çok bilinmez ama İlker Aksum’un İlkay ve Alpay adında İkiz kardeşleri vardır. nkara Devlet Konservatuvarı mezunudur .Son olarak Poyraz Karayel ve Yeşil Deniz ve KAdim Dostum gibi dönemli dizilerde yer almıştır. İlk olarak 1997 de Olacak O Kadar da tiyatrodan televizyona geçiştir. 2004 den 2007’ye kadar devam eden Yabancı Damat dizisinde baş rolde yer almıştır.

İlker Aksum Diriliş Ertuğtul dizisinde Yunan komutan olarak karşımıza çıkacak. 

Eser Karabil

Eser Karabil 1980 de İzmir’de dünyaya gelmiştir ve 38 yaşındadır. Dokuz Eylül üniversitesinde Sahne Sanatları ve Oyunculuk eğitimi alan Eser Karabil yakışıklılığı ve oyunculu kyetenekleri ile her zaman dikkat çekmeyi başarmıştır. Eser Karabil son olarak Fazilet Hanım ve Kızları ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi dizilerde yer almıştır. Asıl yükselişi ise Karagül dizisinde hayat verdiği Kasım karakteri ile oluştur. Ezel dizisinde adeta uygulamalı oyunculuk dersleri almıştır.

Enis Yıldız

Enis Yıldız 1972 doğumludur ve şuanda 46 yaşının içindededir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi mezunu olan deneyimli oyuncu Almanya da doğmuş ve büyümüştür. Son dönemde Cesur Yürek ve Poyraz Karayel gibi dizilerde yer almıştır. Sollma dizisinin Savcısı olarak tanınmıştır. Beşinci Boyut isimli Stv dizisi ile oyunculuğa başlamıştır. 

Arif Diren (Diriliş Ertuğtul Gündüz Bey)

Kırgın Çiçekler dizisinde hayat verdiği Güney karakteri ile tanınmıştır. Arif Diren 1991 yılında dünyanın en güzel şehri olan İstanbul’da doğmuştur. Şuanda 27 yaşında olan Arif Diren ilk olarak Sen Kimsin isimli sinema filminde küçük bir rolde yer almıştır. Daha sonra ise 2014 yapımı Sil Baştan dizisinde yer almıştır. Arif Diren 1,79 boyunda ve 73 kilodur. Arif Diren’in dünyaya açılacağı proje ise Diriliş Ertuğrul olacaktır. Arif Diren oyunculuk eğitimlerini tamamlamıştır özel sektörde.

Kimya Gökçe Aytaç (Diriliş Ertuğrul Evdokya)

Kimya Gökçe Aytaç son olarak Erkenci Kuş dizisinde Polen karakterine hayat vermişti. Kimya Gökçe Aytaç 1989 İstanbul doğumludur ve 29 yaşındadır. 1.75, cm kilosu ve 55 kg’dır. Bir çok tiyatro oyununda yer almıştır. Craft Oyunculuk atölyesinde temel oyunculuk dersleri almıştır. Gökçe Özyol ile bir evlilikleri olmuş ancak bitmiştir. Gökçe Özyol ile de Yahşi Cazibe dizisinden tanışmışlardır. Son dönemde de Servet ve Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerde küçük rollerde yer almıştır. 

Ünal Silver (Diriliş Umur Bey)

Ünal Silver 1948 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve 70 yaşındadır. Gönülçelen dizisinde hayat verdiği Burhan karakteri ile tanınmıştır. Daha sonra da Kuzey Güney dizisinde de Atilla karakterine hayat vermiştir. Ünal Silver’in ünlü olması ise Benim İçin Üzülme dizisi ile olmuştur. Yılların deneyimli tiyatro sanatçısıdır. Ünal Silver son olarak No:309 dizisine Haluk Dayı olarak izleyicisi karşısına çıkmıştır.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Umur Bey muhtemelen kasım ayında başlayacak Diriliş Ertuğrul dizisi 4. sezonunda düşman bir Türk beyi olarak karşımıza çıkacak

Armağan Oğuz (Diriliş Ertuğrul Ataç)

Armağan Oğuz 1984 İstanbul doğumludur ve 34 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunudur. , 2008 yılında Best Model Of Türkiye yarışması birincisidir. New York Film Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı ve Amerika’da yaşadı. Modellik ve oyunculuk meslekleri ile ilgilenmektedir. Yasemin Allen ile sevgili olmasıyla medya gündemine geldi. 2016 da Dağ 2 filminde yer aldı. 2017 de ise Fi dizisinde yer aldı

Armağan Oğuz Diriliş Ertuğtul dizisi ile sözleşme imzaladıktan sonra ok atma kılıç kullanma dersleri almaya başladı. Armağan Oğuz Diriliş Ertuğrul dizisinin 4. sezonunda önemli bir yeri olan Ataç karakterine hayat verecek. 

Hande Soral (Diriliş Ertuğrul Zeydan)

1987 Bursa İnegöl doğumlu olan güzel oyuncu Hande Soral 31 yaşındadır. Hande Soral’Komedi Dükkanı’nın bir bölümünde sahneye konuk oyuncu olarak çıkmış ve güzelliği, yeteneği ile izleyiciyi büyüley,nce keşfedilmiştir. Oyuncu İsmail Demirci’nin eşi yine oyuncu Bensu Soral’in de kız kardeşidir. Hande Soral son olarak Küçük Kadınlar, Yılanların Öcü, Evlat Kokusu ve İsimsizler dizilerinde başrol olarak yer almıştı.

Yiğit Mergen (Diriliş Ertuğrul Savcı Bey)

4 Nisan 2004 doğumlu olan Yiğit Mergen 14 yaşındadır. Son olarak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde rol alıştır. 2013 de Cinayet dizisi ile ekranlarda boy göstermeye başlamıştır. Leyla Şirin Ajansın oyuncusudur.  Özellikle Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde çocuk Mehmed olarak yer almıştır.

Diriliş Ertuğrul dizisine 10 14 ve 18 yaşlarında oyuncular dahil olacak. Diriliş Ertuğrul  dizisinde 18 yaşında ki oyuncu Gündüz beye hayat verirken 14 yaşında ki oyuncu ise Osman beye hayat verecektir; ancak şuanda bu oyuncuların kimler oldukları bilinmemektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.