Diriliş Ertuğrul 89. Bölüm Fragmanı - Bu Hafta Diriliş var mı?

Diriliş ertuğrul 89. Bölüm ne zaman yayımlanacak? TRT1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, bu hafta neden yayınlanmıyor? 88. Bölüm özeti ve 89. Bölüm fragmanı ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Diriliş Ertuğrul 89. Bölüm Fragmanı - Bu Hafta Diriliş var mı?
23 Mayıs 2017 Salı 13:25

TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da heyecan devam ediyor. Çavdar Obası beyi Aliyar'ın ölümü, izleyicilerde şok etkisi yarattı. Diriliş Ertuğrul 88. Bölüm sonu yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Diriliş hayranları 89. Bölüm ne zaman yayınlanacak merak ediyor.

Diriliş Ertuğrul 88. Bölümde Neler Oldu?

Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur. Peki Sultan Aleaddin’i Konyadan kayı obasına tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir? Sultan’ın burada olması ne gibi neticeler doğuracaktır?

Diriliş Ertuğrul 89. Bölüm Fragmanı

Geçtiğimiz hafta bölüm sonundan itibaren yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. İzleyiciler bu hafta Diriliş Ertuğrul var mı? merak ediyor. TRT1'in yayın akışına baktığımızda 24 Mayıs 2017 Çarşamba Günü Ajax-Manchester United Final maçı oynanacak. Bu yüzden Diriliş Ertuğrul 89. Bölümü 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayımlanacak.

Diriliş Ertuğrul'un 89. Bölüm Fragmanı'nın yarın TRT1 ekranlarında yayınlayacağını söyleyebiliriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.