Diriliş Ertuğrul Aliyar ölecek mi? İşte yanıtı

Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'un 87. bölümü ekrana geldi. Dizideki Aliyar Bey, Vasilyus'un hain tuzağı sırasında okla vuruldu. Aliyar bey ölecek mi? Dizide yeni bir ayrılık mı olacak? Diriliş Ertuğrul'un 88. bölüm 2. fragmanının yayınlanması ile cevap ortaya çıktı.

Diriliş Ertuğrul Aliyar ölecek mi? İşte yanıtı
16 Mayıs 2017 Salı 19:11

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan Diriliş Ertuğrul’un 87. bölümünde Vasilyus'un hain planı sayesinde Aliyar Bey ok ile vuruldu. Ertuğrul'a destek veren ve Çavdar Obası'nın beyi olan Aliyar'ın durumunun ne olacağı ise izleyicileri meraklandırdı. Aliyar bey ölecek mi? Aliyar diziden ayrılacak mı?

Aliyar bey ölecek mi?

Aliyar Bey'in ok ile vurulma anının ardından dün akşamki yayınlanan yeni bölüm son bulundu. Bölüm sonunun Aliyar Bey'in vurulduktan sonra yaralanması akıllarda 'Aliyar Bey ölecek mi' sorusunu getiriyor. Dizinin ardından yayınlanan 88. bölüm ilk fragmanında da Aliyar Bey'in durumunun gösterilmemesi izleyicileri iyice meraklandırıyor.

Geçen hafta en sadık adam olan Kutluca’nın ölmesinin ardından Aliyar’ın yaralanması, onunda ölerek diziden ayrılacağı yorumlarına neden oldu.

Sorunun cevabı Diriliş Ertuğrul 88. bölüm 2. fragmanının yayınlanması ile ortaya çıktı. Fragmanda Cem Uçan'ın canlandırdığı Aliyar' karakteri şehit olarak diziden ayrılıyor. Aliyar'ın ölmesi ile Ertuğrul yeni bölümde intikam almak için harekete geçiyor. Cenaze sahnesinde Aliyar'ın kız kardeşi Aslıhan Hatun'un ve Ertuğrul Bey'in ağladığı ve intikam için yemin ettiği görülüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.