Diriliş Ertuğrul Günalp Bey kimdir, tarihte var mıdır?

Diriliş Ertuğrul 109. bölümde diziye dahil olan Günalp Kılıçarslan kimdir? Engin Öztürk'ün canlandıracağı Günalp Bey karakteri tarihte var mıdır? Sadettin Köpek'in adamı Günalp Bey ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul Günalp Bey kimdir, tarihte var mıdır?
21 Mart 2018 Çarşamba 21:35

TRT1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, bu hafta bomba bir bölümle ekranlara gelecek. 109. Bölümde Sultan Alaaddin'in ölmesi sonrasında Sadettin Köpek, ipleri eline alıyor. Ertuğrul'u tutsak alan Sadettin Köpek, Günalp Kılıçarslan'ın Karacahisar'a gönderir. Diziye bu bölümde dahil olacak Günalp Kılıçarslan kimdir, tarihte gerçekten böyle bir karakter yaşamış mıdır? İşte detaylar. 

Günalp Kılıçarslan kimdir, tarihte böyle biri var mıdır?

Engin Öztürk'ün canlandıracağı Günalp Bey karakterinin tarihte yaşayıp yaşamadığına ilişkin kayıtlar yer almıyor. Selçuklu komutanlarından birisinin olduğu tahmin edilen Günalp Bey'in Sadettin Köpek'in adamlarından birisi olduğunu söyleyebiliriz. Dizide kaç bölüm yer alacağı bilinmeyen Günalp Bey'in neler yapacağını ilerleyen bölümlerde göreceğiz. 

Engin Öztürk Kimdir?

28 Eylül 1986 yılında dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Engin Öztük aslen Eskişehir’lidir ve Eskişehir doğumludur. Baba tarafından Bulgar anne tarafından ise Selanik göçmeni olan oyuncu Engin Öztürk Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Selim Yaşaran karakterini oynamıştır. 

Gerçek çıkışını ise Behzat Ç. adlı polisiye dizisi ile gerçekleştiren Engin Öztürk daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Selim karakterini oynamıştır. Bu karakter ile adını duyuran Öztürk son olarak, Star Tv ekranlarında yayınlanan yeni sezon dizisi Yüksek Sosyete dizisi oyuncuları kadrosunda yer almış ve dizide Kerem karakterini oynamıştır. Engin Öztürk, Diriliş Ertuğrul'da Günalp karakterini canlandıracak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz Selim - 6 yıl önce
Dizide Emir Sadettin'e tahammül edilemezken birde Günalp Bey çıktı.
Avatar
Eren - 6 yıl önce
Ertuğrul'a yeni iş çıktı.
Avatar
Eren - 6 yıl önce
Bu Günalp Bey kimdir?