Diriliş Ertuğrul son bölüm izle, Diriliş Ertuğrul 49. bölüm youtube izle - Selcan ölecek mi?

Milyonları ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul son bölüm izleme sayfasından Diriliş Ertuğrul 49. bölümü izleyebilirsiniz. Milyonların büyük bir heyecanla izlediği Diriliş Ertuğrul'da Deli Demir'in ölümünden sonra obada bir sessizlik hakim oldu. Bu sessizlik ancak Deli Demir'in intikamını alınca geçecek. Peki Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul son bölüm izle, Diriliş Ertuğrul 49. bölüm youtube izle - Selcan ölecek mi?
09 Mart 2016 Çarşamba 22:02

Ertuğrul Gazi'nin Anadolu'da verdiği mücadeleyi epik bir anlatımla konu alan Diriliş Ertuğrul 49. bölüm çarşamba akşamları milyonları ekran başına kilitleyen; özü, oyuncuları, kurgusu ve ruhuyla Türk halkının hayatında yer edinen bir dizi. Orta Asya'nın bağrından kopup gelen Oğuzların Anadolu'da yurt tutmak için verdiği mücadeleyi anlatan Diriliş Ertuğrul 49. bölüm izleme sayfası yayınlandı mı? Aksakallılardan Söğüt ve Bilecik tarafına göç etme emri alan Ertuğrul Bilecik'e gitti. Peki Diriliş Ertuğrul son bölüm fragmanı izleme sayfası eklendi mi? TRT 1 HD Diriliş Ertuğrul yeni bölüm izlemek için aşağıya bakabilirsiniz. Ertuğrul, Gündoğdu, Sadeddin Köpek, Selcan ve Korkut Bey'in büyük mücadelesi TRT 1 ekranlarında her çarşamba a devam ediyor. Sadeddin Köpek Noyan'ı Tankut'a öldürtecek mi? Sadeddin Köpek'in Tankut'a sunduğu şartlar neler?

 Deli Demir'in ölümü ve Tankut'un ölümü ile Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bir seyre girecek. Dizide artık hesaplaşma zamanı geliyor. Peki ERtuğrul Gümüştekin'i öldürecek mi?

Diriliş Ertuğrul 49. bölüm TRT canlı izle



Diriliş Ertuğrul son bölüm izleyerek nelere şahit olacaksınız? 

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana büyük bir emeğin ürünü olduğunu her sahnesinde gösteren Diriliş Ertuğrul dizisi, son bölümünde de yine fırtınalar estiriyor. Noyan'ın idamı esnasında Gündoğdu tam kılıcı kaldırmışken sahneye Noyan'ın arka planda işbirliği yaptığı Selçuklu emiri Sadeddin Köpek çıkıp gelmiş ve Noyan'ı idamdan kurtarmıştır. Sadeddin Köpek Moğol komutanı Ögeday ile Selçuklu hükümdarı Alaaddin arasında sulh imzalandığını karşılıklı esir değişimi yapılacağını söyler. Noyan'ın da değiştirilecek esirler arasında olduğunu, idamı, infazı durdurmaları gerektiğini emreder. 

Kayı ve Dodurga Obası Sadeddin Köpek'in bu isteğine şaşırmışlardır. Tam Noyan'ın kellesini alıp şehitlerinin bedelini ötecekken Sadeddin Köpek'in böyle bir isteğinin olması Diriliş Ertuğrul dizisinde nasıl gelişmelere yol açar ? İlerleyen sahnelerde Gümüştekin, Gündoğdu ve Sungur Tekin Selçuklu sarayındaki hainin Sadeddin Köpek olduğunu anlayacaklar mı? 



Diriliş Ertuğrul Son bölümde Alpler Bilecik'te neyle karşılaştı?

Bilecik ve Söğüt diyarını keşfe giden Ertuğrul ve Alpleri Mahmut Dervişle birlikte tuzağa düşerler. Haçlı komutanı bir köylü aracılığıyla Ertuğrul'u ve alplerini tuzağa düşürür. Diriliş Ertuğrul 49. bölümde Ertuğrul yiğitçe mücadele ederken Haçlı komutanının bir kızı rehin alması ve Ertuğrul'u tuzağa düşürmeye çalışması ise dizinin diğer entrikalı sahnelerinden. 



Obada ve Bilecik'te mücadele devam ededursun Gümüştekin'in kızı Goncagül'ün Sungur Tekin'in döşeğinden çaldığı Oğuz Kağan mührünün ne zaman bulunacağı ise şüphe konusu. Sungur Tekin ve Hayme Hatun henüz Gümüş Tekin'den şüphelenmediler ama Sadedin Köpek'in gelişiyle birlikte bu şüphenin ortaya çıkacağı aşikar. Sadeddin Köpek'in Oğuz Kağan'ın mührünü istemesi de olayları iyice kördüğüm haline getiriyor. Kayı Obası ve Dodurga obası'nda işler daha da karışacağa benziyor. Noyan'ın idamdan kurtulması Kayı Obası'nı ve Gündoğdu'yu daha da çaresiz bırakmış, neye inanacağını şaşırmıştır. 

Diriliş Ertuğtul 49. bölüm hakkında yorum yapan bazı duayenler dizinin bu sezon Noyan ile final yapacağını, Noyan'ın ölümü ve Kayı Obası'nın Bilecik'e göçü ile final yapacak. 

ibnul arabi

Diriliş Ertuğrul 49. bölüme kadar nasıl geldi?

2014 yılının sonlarına doğru başlayan Diriliş Ertuğrul Orta Asya'dan Anadolu'ya göç etmiş burada Tapınakçıların eteğine gelmişlerdir. Ertuğrul'un ilk bölümde Tapınakçıların elinden kurtardığı Halime Sultan ve ailesi yüzünden tüm Kayı Obası'nın başı tehlikeye girer. Tapınakçılar Halime Sultan'ı kaçırmak için ellerinden geleni yaparlar. Ertuğrul ve alpleri ile Süleyman Şah Tapınakçıların kalesini başlarına yıkarlar. Afşin Bey'in de yardımıyla bu işi başarırlar. Diriliş Ertuğrul dizisi ilk sezon Titus'un ölümüyle biter. Tabii bir de Kurdoğlu'nun idamını unutmamak gerekir. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.