En komik Güldüren 2017 YGS Capsleri

ÖSYM tarafından düzenlenen YGS oturumu sona erdi. Sınava giren yüzbinlerce aday, soruların zorluğundan ve ÖSYM'nin verdiği silgiden müzdarip oldu. İşte YGS ile ilgili en komik capslere haberimizden ulaşabilirsiniz.

En komik Güldüren 2017 YGS Capsleri
12 Mart 2017 Pazar 14:32

2017 YGS Komik Sınav Capsleri
İlgili Galeriye Git

Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sona erdi. Sınava katılan milyonlarca aday, soruların zorluğundan sikayet etti. YGS sonrası ise sosyal medayda YGS Capsleri dolaşıyor. YGS ile ilgili en komik Capsleri sizler için derledik. 

Sınavdan çıkan adaylar, internette YGS-LYS capslerini araştırıyor. İşte Sosyal medaynın güldüren YGS Capslerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki Bağlantıya tıklayarak, 2017 YGS komik capsleri görüntüleyebilirsiniz. 

YGS Caplseri

2017 YGS Capsleri için TIKLAYINIZ


Etiketler; #ygs
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.