Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - Son bölüm izle!

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Yine heyecan dolu olan 59. bölümde Hızır yaşanan felaketlerin sorumlusunun kim olduğunu öğreniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz merakla beklenen 60. yeni bölüm fragmanının yayınlandı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler olacak? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - Son bölüm izle!
28 Şubat 2017 Salı 23:34

Her bölümünde farklı bir heyecanın olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde düşmanları tuzağına çekmeye çalışan Hızır amacına ulaşıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranında yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır, Handan ve Suzinin vurulmasının ardından kendisine yapılan ihaneti ortaya çıkarmak için yaptığı girişimlerin ardından CIA'in kendi mekanında hatta evinde bile dinleme cihazı koydurttuğunu öğrenince deliye döner.

İçlerindeki haini aramaya koyulan Hızır, işin arkasından Ayşen'in çıkması ile büyük bir çöküntü yaşar. Ama yapılacak olan bellidir. Hızır, Ayşen'in ölümü için çoktan kararını vermiştir. Esas zor olan kısım Ayşen'in kocası Civciv tarafından öldürülecek olmasıdır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 60. BÖLÜM SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.