Game Of Thrones 6. sezon uzun fragmanı yayınlandı, Efsane oyuncu John Snow geri mi dönüyor? 6. sezon uzun tanıtım izle

Ekranların en sevilen yabancı dizisi Game Of Thrones 6. sezon uzun fragmanı yayınlandı. Hamasi tarzda ekranlara gelen Game Of Thrones 6. sezon fragmanı kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. Peki Game Of Thrones 6. sezonda John Snow geri mi dönüyor? İşte Game Of Thrones'un 1 dakika 40 saniyelik uzun fragmanı.

Game Of Thrones 6. sezon uzun fragmanı yayınlandı, Efsane oyuncu John Snow geri mi dönüyor? 6. sezon uzun tanıtım izle
09 Mart 2016 Çarşamba 15:13

 Geçtiğimiz yılların en çok izlenen yabancı dizisi Game Of Thrones 6. sezon uzun fragmanı yayımlandı. Yeni sezonu merakla beklenen Game Of Thrones dizisinin Türkiye'de de milyonlarca izleyicisi var. Yabancı dizi izleyenlerin mutlaka bir kere izlediği Game Of Thrones merakla beklenen 6. sezon tanıtım fragmanını yayımladı. Facebook ve Twitter'da Game Of Thrones uzun fragman şeklinde etiketlenerek yayınlanan 1 dakika 41 saniyelik uzun fragman çok kısa bir süre içerisinde 15 milyon izlenme oranına ulaştı. 


Hamasi bir tarzda 2011 yılında yayın hayatına başlayan Game Of Thrones Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden uyarlanan bir dizi. 24 Nisan 2016'da 6. yeni sezonu yayınlanmaya başlayacak Game Of Thrones fragmanında arka planda James Vincent'in McMorrow Wicked Game şarkısı çalıyor. 

Game of Thrones'un yeni sezonunda takipçileri tarafından en çok merak edilen konusu ise 5. sezonun en muhteşem oyuncularından Jon Snow'un sezon sonunda ölüp ölmediği konusu. John Snow karakterine can veren 29 yaşındaki aktör Kit Harington Game of Thrones yeni sezon çekimlerinde yer aldığını doğruladı. Bu doğrulamanın John Snow karakterinin aslında ölmediği, Game of Thrones'un 6. sezonuna yeniden gireceği anlamına geldiği tahmin ediliyor. 

John Snow karakterinin ölüp ölmediği üzerine defalarca sorulan soruya  Timeout ile açık bir şekilde cevap veren Harington John Snow karakterinin öldüğünü, yeni sezonda olmayacağını söyledi. 

john snow öldü mü

 

Kit Harington: Bakın, artık dizide değilim. Kesinlikle yeni bölümlerde olmayacağım.

Time Out: Yeni sahne çekmedin yani?

Kit Harington: Ölü olduğum bazı sahneler çektim.

Time Out: Dizinin yeni bölümlerinde neler olacağını biliyor musun yoksa artık bu tarz bilgiler seninle paylaşılmıyor mu?

Kit Harington: Hiç bir fikrim yok. Ne kadar zamandır ölü olduğumu biliyorum ama bunu size söyleyemem.


Game Of Thrones 6. sezon uzun fragmanı izle


Game Of Thrones yeni sezonda neler olacak?


Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Game Of Thrones'un 6. sezonunda tam olarak neler olacağı sır konusu. Dizi ekibinden yeni sezonda yaşanacak olaylarla ilgili bir açıklama yapılmaması izleyenleri iyiden iyiye meraklandırıyor. Öte yandan sosyal medyada çok farklı olaylar yaşanacağı, dizinin geçen seneki sezonundan farklı bir seyre gireceği söyleniyor. Peki sizce dizinin 6. sezonunda neler olacak? Sayfanın en altındaki yorum bölümünden fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.

GAME OF THRONES JOHN SNOW KİT HARRİNGTOH KİMDİR?

Kit Harington tam adı ile Christopher Catesby Kit Harington (26 Aralık 1986, Londra), İngiliz televizyon ve sinema oyuncusu. 1992 ve 1998 yılları arasında Southfield'de okudu. Daha sonra 1998 ve 2003 yılları arasında Chantry Yüksek Okulu'na devam etti. 2003 ve 2005 yılları arasında Drama ve Tiyatro Çalışmaları okudu, Worcester Sixth Form College'e katıldı. 2008 yılında Londra Üniversitesi merkez fakültesi konuşma ve drama bölümünden mezun oldu. Sessiz Tepe: Karabasan  ve Seventh Son filmlerinde de rol aldı. Ayrıca, Game Of Thrones dizisinde Jon Snow isimli karakteri canlandırmaktadır.

 GAME OF THRONES YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin oyuncu kadrosundan ve yönetici ekibinden edinen bilgiye göre dizinin 6. sezon ilk bölümünün 24 Nisan 2016 'da tüm dünyada yayımlanmaya başlayacağı söyleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.