Hayat şarkısı son bölüm - 57. bölüm finalde neler oldu?

Heyecanla beklenen Hayat Şarkısı finali yaptı. Sürprizlerle dolu finalde hem güldürdü, hem ağlattı.

Hayat şarkısı son bölüm - 57. bölüm finalde neler oldu?
06 Haziran 2017 Salı 23:43

Hayat şarkısı finalde neler oldu?

Hayat şarkısı yeni bölümde Hülya yine yerinde duramıyor. Gittiği terapiste kız bulma peşine düşen Hülya, Hatice halayla aralarını yapması için eltisi Zeynep'i görevlendirir. Zeynep gerçekten de Hatice halayı baştan yaratır. Ve terapitle bi şekilde tanıştırır. Ve amacına ulaşır. Terapist ve Hatice hala arkadaş olurlar.

Bade ise üniversite sınavında ilk 3 bine girmeyi başarmıştır.

Nilay ise Atıf'a hamile olduğunun müjdesini verir. Öte yandan Kerim'i kuracağı üniversitenin telaşı sarmışken Hülya'da ikinci düğünleri için hazırlıklara başlar.

Bayram Bey ise Süheyla'yı yemeğe çıkarır. Pastanın içine gizlediği yüzük, bütün romantizmi bozar. 

Düğün için hazırlıklar tamamlanıp düğün gününe gelinmiştir. Düğün günü Hülyay'yı bir hüzün kaplar. Bayram Cevher ve ailesi Hülya'yı evden çıkarmadan önce köy adetlerini uygularlar. Düğün çok eğlenceli geçerken Mahir ve Hülya'nın Kerim'e kötü bir sürprizi vardır. Hülya Kerim'den ilk düğünün intikamını almakta kararlıdır. Kerim'in onu bir mektupla terk etmesini sindirememiştir. Ve o mektubu Kerim'e vererek düğünü terk eder.

Kerim mektubunu okuduğunda her şeyin bir intikam olduğunu anlar. Hülya içindeki büyük boşluğun intikamla geçeceğini düşünür. Ancak bu Kerim'e ders olması için küçük bir şakadır. Mahir ise Türkiye'ye veda eder. Hülya Mahir'e veda ettikten sonra eve geri döner. Hülya ve Bayram Bey arasında gözyaşlarına boğan bir konuşma gerçekleşir. 

Kerim ve Hülya ilk defa açıkça yüzleşir. Ve mutlu sooonn :)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.