İstanbullu Gelin 12. Bölüm Fragmanı, son bölümde neler oldu

Aslı Enver ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinde 11. bölümde nefesler tutuldu. Süreyya, Begüm'ün Faruk'un eski sevgilisi olduğunu öğrenecek mi? Esma Hanım'ın gerçekler karşısındaki tepkisi ne olacak? Peki 12. Bölümde neler olacak?

İstanbullu Gelin 12. Bölüm Fragmanı, son bölümde neler oldu
12 Mayıs 2017 Cuma 23:29

Süreyya gerçekleri öğrenecek mi? Süreyya'nın gerçekleri öğrenmesinde en büyük pay kimin olacak?

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Begüm'ün eski sevgilisi olduğunu herkesten saklamalarını isteyen Faruk köşeye sıkıştı. Hastalığı ağırlaşınca hastaneye yatan Begüm, oğlu Emir'i Süreyya'ya teslim eder. Herşeyden habersiz Emir'le ilgilenen Süreyya, Faruk'a Begümle aralarında ne olduğunu sorar. Kaçamak cevaplar veren Faruksa Emir'in onun oğlu olduğundan neredeyse emindir. Fakat Emir'in kimliğinde Johnson soyadını gören Faruk, aldatıldığını düşünür. Bu sırada Esma Hanım Emir'in suluğunu gizlice alıp DNA testi yaptırır.

İpek ise Fikret le evli olmasına rağmen hala Faruk'a aşıktır. Fikret kendini İpek'e ispatlamakla meşgulken İpek Faruk-Begüm ilişkisini öğrenir. İpek eski albümleri karıştırarak Faruk ve Begüm'e ait eski bir fotoğraf bulur. Faruk tam Süreyya'yla konuşmaya gidecekken İpek albümleri Süreyya'ya verir. Süreyya'nın kanaması olur. Bebek fotoğraf yüzünden zarar gördü mü? Hepsi ve daha fazlası İstanbullu Gelin 12. Bölümde


Etiketler; #istanbullu gelin
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.