İstanbullu Gelin 16. Bölüm fragmanı, gerçekler ortaya çıkıyor

İstanbullu Gelin'de bu hafta yine heyecan doruktaydı. Esma Hanım gerçekleri öğreniyor. Emir ise babasının Faruk olduğunu öğreniyor. Peki Süreyya olan biteni bir gün öğrenecek mi?

İstanbullu Gelin 16. Bölüm fragmanı, gerçekler ortaya çıkıyor
09 Haziran 2017 Cuma 23:50

İstanbullu Gelin 9 Haziran son bölümde neler oldu?

8. Bölümde gerçekleri öğrenen Esma geçmişini sorgulamaya başlar. Oğulları için şimdi her zamankinden daha güçlü olmak zorundadır.

Fikret, Adem’in gözaltına alınmasıyla şoktadır. Bu durum Fikret ve Faruk’u bir kez daha karşı karşıya getirir. Faruk Fikret'in elinden imza yetkisini alır. Çünkü Adem için yanılmıyordur. Esma Hanım Adem'in kim olduğunu ve neyin peşinde olduğunu anlamıştır.

Emir ise Begüm'ün Pelin'le konuşmalarını duyar. Artık babasının Faruk olduğunu biliyordur. Babası hakkında konuşulanları duyan Emir için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Adem ise yaşadığı aşka iyice bağlanmıştır. Dilara'ya bir Boran olduğunu ve tüm gerçekleri anlatır. Dilara ise gerçekleri Süreyya'dan saklayamaz. 

Dilara ile görüşen Süreyya ise sarsıcı bir gerçekle karşı karşıyadır. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.