İstanbullu Gelin 17. Bölüm fragmanı - Son bölümde neler oldu

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, son bölümle ekranlara geldi. Aslı Enver ve Özcan Deniz'in başrolleri paylaştığı İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17. Bölümde neler olacak? Süreyya gerçekleri öğreniyor mu? İşte tüm detaylar.

İstanbullu Gelin 17. Bölüm fragmanı - Son bölümde neler oldu
16 Haziran 2017 Cuma 23:51

Star TV'nin heyecanla beklenen dizisi İstanbullu Gelin 16. Bölümü ile ekranlara geldi. 23 Haziran 2017 Cuma günü 17. Bölüm sezon finali ile ekranlara gelecek olan İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu? 

İstanbullu Gelin'de bu hafta Faruk Süreyya'ya gerçekleri anlatmaya karar verir. Bunu Esma Hanım'la paylaşırken Süreyya'nın teyzesi, Emir'in Faruk'un oğlu olduğunu öğrenir.

Faruk tam Süreyya'ya gerçekleri söylemeye hazırlanırken, doktora gittiklerinde bebeklerinin kalbinin atmadığını görürler. Ve bebeği acilen alırlar.

Evin diğer gelini İpek Faruk'un eski nişanlısı Begüm'le fotoğrafını yırtıp çöpe atar. Fakat bir parçası çöpün dışına düşer. Ve Süheyla bütün gerçeği fotoğrafı görerek öğrenir. Faruk'a fotoğrafla beraber yüzüğü bırakıp sessizce gider.

İstanbullu Gelin 17. bölümde neler olacak?

İstanbullu Gelin sezon finaliyle seyirciyi merakta bıraktı. Faruk Süheyla'ya gerçekleri anlatma fırsatı bulabilecek mi?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.