Kısmetse olur 121. bölüm fragmanı izle, 11 Mart fragman Eser West neden bağırıyor?

Aylardır her gün aralıksız bir şekilde devam eden yarışma programı Kısmetse Olur 11 Mart cuma fragmanına göre evde işler karışıyor. Erkekler ve kızlar tarafında Kısmetse Olur 121. bölümde bağrışmalar, restleşmeler ve kutuplaşmalar dikkat çekiyor. Ayça; Ceyda, Eser, Adnan, Emre ve Hazal'ın maskesini düşürmekten bahsediyor. Kısmetse Olur yeni bölümde kırmızı odada yaşanan konuşmalar günlerce konuşulacağa benziyor.

Kısmetse olur 121. bölüm fragmanı izle, 11 Mart fragman Eser West neden bağırıyor?
10 Mart 2016 Perşembe 16:00

Kırmızı odadaki görüşmelerde yaşanan gizli konuşmalar, entrikalar ve durum değerlendirmeleri Kısmetse Olur 121. bölüm fragmanında net bir şekilde görünüyor. Odada kızların veya erkeklerin bir araya gelmesiyle gündeme dair gelişmeleri değerlendirmeleri Kısmetse Olur 11 Mart fragmanının en önemli olayı gibi gözüküyor. Eleme heyecanının yaklaştığı cuma gününde bu hafta boyunca Murat Mehtap, Adnan Ceyda ve Eser Cansel ilişkisi konuşuldu. Kısmetse Olur yeni bölümde üç ilişkinin de olaylı bir şekilde bitmesi bu üç ilişkinin çiftlerini nasıl etkiliyor.   

Birkaç aydır yayın hayatına devam eden Kısmetse Olur yeni bölümde Melis'in Adnan'a Ceylayla ilgili anlatmam gereken şeyler var diyerek beyaz koltukta neler söyleyecek? 

Hazal ile Emre ilişkisinde kırılma noktası yaşanıyor. Hazal'ın Emre'yi kenara çekip seviyorum seni dedikçe senin yaptığın hareketler bana dokunuyor demesi evde Hazal Emre ilişkisini ne yönde etkileyecek? 

Kısmetse Olur 121. Bölüm Özeti  - 11 Mart Cuma

Program başladığından bu yana hiç bu kadar hareketli bir hafta olmamıştı. İlişkilerin bu derece sallantıda olduğu, ilişkilerin yıprandığı 23. hafta Kısmetse Olur evinde birçok ilişkinin bitmesine sebep oldu ve olmaya da devam ediyor. Öte yandan Murat'ın yemek masasında dilinin kemiği yok, ağzından çıkanı kulağı duymuyor, öyle ithamları var ki diye başlaması üzerine evde film ne yönde kopacak? 



Eser, evde adeta insanların kemiğine dokunacak şekilde kusura bakma da Benim Canselle ilişkimi senin Daniela ile ilişkinle bir tutma diyor. Bu konuşmanın hemen ardından erkekler tarafında bağıra bağıra: Zor günlerden geçiyorum, bunları sen biliyorsun diyerek erkek tarafının istenmeyen adamı oluyor.

Türk televizyon programlarının en farklı yapıtlarından olan Kısmetse Olur 11 Mart bölümünde Ayça'nın Mehtap'a Muratla ilgili yaptığı yorumlar Murat'ı çileden çıkaracak mı? Hepsi Kısmetse Olur 121. bölüm fragmanında.

Kısmetse Olur 121. Bölüm Fragman İzle

Kısmetse Olur son bölüm fragmanı henüz eklenmedi. Resmi siteye eklendiği an buraya eklenecektir. 



KISMETSE OLUR SOSYAL MEDYA YORUMLARI


"hani normalde insanlar 24 saatini uyku, yemek, iş, hobi, temizlik, sosyalleşme, yolculuk, spor.. şeklinde organize eder. tüm bu aktiviteler arasında aşk hayatına ayrılan süre günlük azami bir kaç saattir. bu programda 24 saat direk oraya kanalize edilmiş, dolayısıyla 1-2 senede yaşanacak mevzuyu en fazla bir haftada tüketiyorlar. o yüzden enteresan program yani. araya reklam alınmadan direk uc uca montajlanmış ilişki hayatı gibi bir şey. acık kaliteli yapılsa incelenesi olabilirdi."

"melis'in iğrenç takma tırnakları ve gözyaşı dökmeden ağlamaları, eser'in yarı türkçe yarı ingilizce mıymıy tavırları, emre'nin part time filozofluğu*, batuhan'ın tel maşa atarlı tarzı, semih'in kaldırım kabadayısı krakteri, tankut'un tükenmişlik sendromu, cansel'in lise kantini kızı davranışları, mehtap'ın hatalıysam ara mantığındaki dikkafalılığı, nur'un ezikliği, ceyda'nın anasınıfından kalma tripsu'luğu, adnan'ın yapmacık saf anadolu çocukluğu, ayça'nın ergenlik dövmeleri olmasa izleyebileceğim kurgu. 
not: izlemedim malum oldu bana."

"nur sayesinde emre'den tiksinir oldum. 

semih sayesinde erdem'e uyuz oldum. 

adnan bence tam bir kötü niyetli fitne sever. 

demet ile ilk konusmasını izleyince serhan'dan tiksiniyorum. 

daniden hoslandıgı ıcın tankuttan soguyorum. 

melis ve dani'den tiksinen binlerce insan zaten mevcut.

en basından berı herkesın sevdıgı tek kısı murat o da goz gore gore mehtap la evlenırse bıle bıle lades der, sacma sapan bı program"



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.