Kısmetse Olur 16 Mart fragmanı yayınlandı mı? 123. bölümde Cansel ile Eser barışıyor mu? Kısmetse Olur son bölüm fragmanı izle

Her bölümün ayrı bir heyecana sahne olduğu Kısmetse Olur 16 Mart fragmanı yayımlandı mı? Son hafta küsen çiftlerin barışma çabaları, özel yemekler, mum ışıkları ile süslenen ilişkilerin yaşandığı Kısmetse Olur son bölümde neler olacak? Kısmetse Olur 123. Bölümde Cansel ile Eser barışıyor mu? Halk oylaması öncesi Kısmetse Olur yeni bölümde evde çıkan tartışma evdeki arkadaşlığı, birlikteliği nasıl etkileyecek?

Kısmetse Olur 16 Mart fragmanı yayınlandı mı? 123. bölümde Cansel ile Eser barışıyor mu? Kısmetse Olur son bölüm fragmanı izle
15 Mart 2016 Salı 18:31

 Tansiyonun hiç eksik olmadığı yarışma programı Kısmetse Olur 16 Mart fragmanı evde eski ilişkilerin yeniden hortlayacağını gösteriyor. Sunucu Seda Akgül'ün ev halkını haftanın finalinde karşısına alıp konuşması evde hareketlilik sağlıyor. Geçen hafta Murat-Mehtap, Ceyda Adnan ilişkisinin yeni bir seyre girip giremeyeceğini tartışırken bu hafta bu ilişkilerin seyri ne olacak? Ekranların en hızlı yarışma programı Kısmetse Olur 123. bölüme fanlar ne yorum yapıyor? Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran yarışma programı Kısmetse Olur'da neler olacak?

Kısmetse Olur 123. Bölüm fragmanında eve yeni gelen gelin adayı Cansu, Tankut'a geldiğini açıklıyor. Eser Cansel'den bir şans daha isterken Cansel'in bu teklife cevabı ne olacak? Kısmetse Olur 123. Bölümü ile bu akşam 23.45'te  Kanal D'de...



Pazar günü Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle yayınlanmayan 23. haftanın finali bugün yayınlandı. 

geçtiğimiz hafta finalinde Daniela'nın gitmesi gözyaşlarına neden olmuştu. Bu hafta finalinde de Cansel mi gidecek sorusu Kısmetse Olur fanlarını korkutmuştu. Evde bulunanların yazdığı isimlere göre en çok yazılan iki isin Ali ve Betülay oldu.


Haftanın finalinde SMS oylaması sonucunda birinci olan isimlerden 10 bin liranın sahibi olan isim Batuhan oldu. Batuhan’ın ödülü alması ile Ali elenmekten kurtuldu. SMS oylamasında Batuhan'ın birinci olması ismi yazılan Ali'yi elenmekten kurtardı. Geriye bir hafta önce Kısmetse Olur evine gelen Betülay'ın elenmesi sonrası evde gözyaşları sel oldu. Aradığı aşkı Kısmetse Olur'da bulamayan Betülay eve veda eden isim oldu.

Betülay'ın eve veda etmesinden sonra Kısmetse Olur evine yani gelen gelin adayı Cansu oldu. Cansu eve girdiğinde ilk damatlar evine gitti. Kim için geldiğini söylemeyen Cansu daha sonrasında Tankut için geldiğini itiraf etti. Peki Cansu ve Tankut arasında yeni bir aşk başlayacak mı merak konusu.





Kısmetse Olur Cansu kimdir?

Cansu 27 Yaşında ve İstanbul'da yaşıyor. İzmir'de doğan gelin adayı 21 yaşında 1 evlilik yaptığını ancak cocugu olmadığını söylüyor. Cansu bir işletmede hakla ilişkiler çalışıyor ve kime geldiğini söylemek istemiyor.  Başvuruları önce yaptığı için kime geldiğini açıklamadı. Kafasında damat adayını anlatmak istemedi ve özelliklerini söylemedi ama Tankut'a gelmiş gibi duruyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.