Kısmetse Olur 174. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kısmetse Olur 12 Mayıs İzle - Emre'nin bekarlığa veda partisi

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez evlilik programı Kısmetse Olur yeni bölümü 174. bölüm ile adeta olaylar arka arkaya yaşanacak. Gelin ve damat adaylarının bir arada olduğu ve olayların eksik olmadığı 12 Mayıs Kısmetse Olur 174. bölümünde neler yaşanacak? Kısmetse olur 12 Mayıs canlı izle sayesinde olayları yakından takip edin. Melis'le Nur Semih için mi kavga ediyor? Kısmetse Olur son bölümde Ayça için yine kim birbirine giriyor? 174. Bölüm fragmanını izle.

Kısmetse Olur 174. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kısmetse Olur 12 Mayıs İzle - Emre'nin bekarlığa veda partisi
11 Mayıs 2016 Çarşamba 16:40

Ekranların en çok konuşulan ve izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur yine bomba gibi olaylarla gündeme düşüyor. Gündüz kuşağının vazgeçilmezi haline gelen Kısmetse Olur, evlenmek isteyen gelin ve damat adaylarının, yollarını birleştirmek isteyenlerin bir arada olduğu, birbirini yakından tanıdığı bir evlilik programı.  Kısmetse Olur Mayıs fragmanı canlı izle işlemi sayesinde tüm olayları internet üzerinden anında takip edebilirsiniz.
Kısmetse Olur 12 Mayıs Fragmanı İzle bölümü program bittikten hemen sonra yayınlanacak.

Haftaiçi her gün Kanal D ekranlarında yayımlanan yeni bölümüyle mükemmel bir izlenme grafiği yakalayan Kısmetse Olur evlilik programı 174. bölümü 12 Mayıs perşembe günü gündeme bomba gibi düşüyor. 

Entrikaların, kıskançlıkların, aşkların ve ayrılıkların yaşandığı program izleyenleri ekrana kilitliyor.
Kısmetse Olur'un 11 Mayıs'ta yayınlanan 173. bölümünde olaylar bir an bile olsun durulmadı. Kısmetse Olur'da bugün Eskiden sıkı arkadaş olan ama sonradan araları bozulan Melis ve Daniela arasında gerginlik tüm hızıyla devam etti. Ayça için yarışa giren damat adayları arasına eklenen, Ayça nın dışarıdan arkadaşı Emre ile buraya girerse çatır çatır aşk yaşarım diyen Ayça ile Batuhan arasında gerilim yükseliyor.
 
İşte; Kısmetse Olur 173. bölümünde yaşananlar...
 
MELİS BATUHAN TERZİ’Yİ SİNİRLENDİRMEYE ÇALIŞIYOR!
Melis Batuhan Terzi nin üzerine soda döküp Küçümen diyerek, kafasına yastıkla vurarak Batuhan’ı çıldırttı. Batuhan buradaki herkese saygım olduğundan susuyorum diyerek karşılık vermedi. Yalnız ben de seni karşılıksız bırakmam diyerek Batuhan da Melis in üzerine soda döktü.
AYÇA’DAN İTİRAF!
‘Emre buraya başvurusunu yapmış. İnşallah olur. Gelirse çatır çatır aşk yaşarım. Gider krallar gibi de evlenirim.’ dedi. Ayça’nın eski aşklarıdan biri olan Batuhan da ‘Ayça onun için beni bıraktı. Şimdi mutlu olsunlar.’ Dedi.
Ayça’nın dışarıdan arkadaşı olan Emre’nin aday olarak eve gelmesi damatlar evinde muhabbet konusu oldu. Batuhan, Ayça daha önce de Emre’yle konuşuyordu deyince Semih sen bunu bilerek Ayça’yla yoluna neden devam ettin diyerek Batuhan’a karşı çıktı. Yaklaşık 2 aydır Ayça’nın Emre’yle görüştüğü konusuna ise Adnan’dan şüpheli yaklaşım geldi. ‘Ayça gerçekten kurnazmış AYEM’i yeniden başlatıyor.’ Dedi.
 
HAZAL VE EMRE’YE HAYRANLARINDAN SÜRPRİZLER…
Hazal ve Emre’ye nişandan sonra hediye gönderen fanları, bebek kıyafetleri göndermelerinin yanında çifte fotoğraf albümü, tatlılar, börekler, yemekler de göndermeyi ihmal etmediler. Fanları çeyiz için ‘HAZAL PİŞİR EMRE YE’ yazan mutfak önlüğü, su seti gibi hediyeleri de göndererek çiftin yanında olduklarını gösterdiler.

KISMETSE OLUR 174. BÖLÜMDE NELER YAŞANIYOR...
Emre'nin bekarlığa veda partisinde neler yaşanacak. Erdem eve geliyor. Hazal partiyi basıyor. Yarın kısmetse olur da heyecanlı dakikalar bekliyor.


Kısmetse Olur 12 Mayıs 174. Bölüm Fragmanı - Son Bölüm İzle
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.