Kısmetse Olur 22 Mart izle, Eser ne olacak? Kısmetse Olur 130. bölüm fragmanı

22 Mart Kısmetse Olur Kanal D izle 130. bölümde Cansel ve Eser arasında gerilim yükseliyor. Ekranlara yansıyan ilginç kareleri ile gündemden asla düşmeyen 22 Mart Kısmetse Olur bölümü evde gerginlik çıkıyor. Eser'in ailesinin Eser'in ailesi bu ilişki için 'Cansel evimize giremez' demesi 130. bölüm de yine ayrılıkların yaşanmasına mı sebep olacak? Emre ve Hazal tam barışmışlarken aralarında neler yaşanıyor?

Kısmetse Olur 22 Mart izle, Eser ne olacak? Kısmetse Olur 130. bölüm fragmanı
21 Mart 2016 Pazartesi 17:55

Günün 12 saatini bir evde geçiren 7 erkek ve 7 kızın yarıştığı Kısmetse Olur 22 Mart bölümü büyük çekişmelere sahne oluyor. Melis bu sefer etkilendiği damat adayı Semih için gelen gelin adayı Özge'ye neler yapıyor? Bir önceki bölümde üzerine meyve suyu döktüğü Özge Melis'in çabalarına oldukça sakin karşılık veriyor.  Her bölüm yeni bir tartışma yaşanan Kısmetse Olur evinde 130. bölümde de tartışmalar eksik olmuyor. Adnan Ceyda'nın gidişine alışamıyor. Bu ayrılık Adnan ve Ceyda'ya iyi mi gelecek yoksa Adnan Ceyda'nın gidişini kaldıramayacak mı? 22 Mart 130.Bölüm Kanal D ekranlarında 12.45'te başlıyor. Peki evde başka ne olaylar oluyor?  Eser son günlerde sürdürdüğü gergin tavrını hala devam ettiriyor. 

KISMETSE OLUR 22 MART BÖLÜMÜ İZLE - 130. BÖLÜM

Evde Semih için gelen üç tane gelin adayı varken Semih'in ne tepki vereceği kiminle yeni bir yola başlayacağı evdeki tüm adaylar tarafından merak edilirken Semih benim başımdakiler bana yetiyor, Özge yoluna baksın diyor. Peki Melis'in Semih'e olan ilgisi hırs mı? Yoksa gerçekten Semih'e aşık mı?

Semih'in daha önce ilgilendiği Nur'un fanları ise 'Nur Semih'ten vazgeçmeli.Semih Nur'u hak etmiyor.'Nur daha iyilerine layık..Semihi görmemezlikten gelmeli.' diye yorumlar yapıyor.

KISMETSE OLUR 130. BÖLÜM İZLE 22 MART BÖLÜMÜ

Kısmetse Olur 22 Mart bölümünü canlı izlemek için tıklayın. Aşağıda 130. bölüm fragmanı verilmiştir. canlı izlemek için Kanal D ekranlarını tercih edebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.