Kısmetse Olur 26. haftanın finali fragmanı (3 Nisan Pazar) yayınlandı! İzle!

Kısmetse Olur 26. haftanın finali fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur 3 Nisan eleme bölümünde neler olacak? Kısmetse Olur’da kim elendi? Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı izle!

Kısmetse Olur 26. haftanın finali fragmanı (3 Nisan Pazar) yayınlandı! İzle!
02 Nisan 2016 Cumartesi 09:20

Kanal D ekranlarının en sevilen programı Kısmetse Olur ‘da bir haftanın daha sonuna gelindi. Eleme bölümünün fragmanının yayınlanmasıyla beraber Kısmetse Olur evinden kimin eleneceği büyük merak konusu oldu.  Kısmetse Olur evinde artık sonlara doğru gelinirken elenecek olan her kişi evlilik hayallerine de veda etmek zorunda kalacak.

KISMETSE OLUR’DA ŞAŞIRTAN 1 NİSAN ŞAKASI

Kısmetse Olur’un bugün yayınlanan bölümünde programın sunucusu Seda Akgül yarışmacılara şaşırtan bir 1 Nisan şakası yaptı. Damatlar ve gelinler evine giderek bazı yarışmacılara evde evlenebilecek bir adayının olup olmadığını soran Seda Akgül hayır cevabını aldığı yarışmacılara  elendiklerini söyledi. Damatlar evinden Tankut, Adnan ve Semih, gelinler evinden ise Seray, Nur ve Melis’in eve veda ettiğini açıklayan Seda Akgül herkese büyük bir şok yaşattı. Ancak daha sonra bunun  1 Nisan şakası olduğunu söyleyerek yarışmacıların yüreğine su serpti.

KISMETSE OLUR 1 NİSAN ŞAKASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KISMETSE OLUR 26. HAFTANIN FİNALİ ELEME GECESİNDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur 26. Haftanın finali fragmanı yayınlandı. Finale doğru yaklaşılan şu günlerde her elenecek olan aday evliliğe veda etmiş olacak. Kısmetse Olur bu haftanın elemesinde Emre ve Melis’in tartışması gündem olurken, Emre kardeşi olarak sevdiği Erdem’e kötü söz söyletmeyeceğini açıklıyor.
Aynı zamanda geçmişte yaşanan bir olayla alakalı Ayça ve Batuhan tartışırken, Ali ise bir şeyler söylemek istediğini açıklıyor. O sırada ise Mehtap’ın ağladığı görülüyor. Ali’nin söyleyecekleri neyle ilgili? Tüm adayların şaşırmasına neden olan bu açıklamalar neler?
Kısmetse Olur haftanın finaliyle 3 Nisan Pazar akşamı Kanal D ekranlarında!

KISMETSE OLUR 26. HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI İZLE
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.