Kısmetse Olur 27 Şubat Sürpriz Buluşma fragmanı yayınlandı mı? Fanlar adaylarla buluşuyor merak ettiklerini soruyor Kanal D izle

22. haftaya doğru ilerlerken ekranların en cazibeli yarışması Kısmetse Olur evi fanlarını ağırlıyor. Her hafta cumartesi gecesi Kısmetse Olur Sürpriz Buluşma bölümünde Kısmetse Olur yarışmacılarının fanları eve konuk oluyor. Peki Kısmetse Olur 27 Şubat Cumartesi Sürpriz buluşma fragmanı yayınlandı mı? Kısmetse Olur Sürpriz buluşma fragmanını izlerken hangi adayın terlediğine şahit olacaksınız?

Kısmetse Olur 27 Şubat Sürpriz Buluşma fragmanı yayınlandı mı? Fanlar adaylarla buluşuyor merak ettiklerini soruyor Kanal D izle
26 Şubat 2016 Cuma 14:38

 Her bölümün ayrı bir olay ve akıl almaz gerçeklerle dolu olduğu yarışma programı Kısmetse Olur 27 Şubat Cumartesi Sürpriz buluşma bölümünde fanlar Kısmetse Olur evine konuk oluyor. Bu haftanın oldukça hareketli geçmesi, Nur, Semih ve Melis aşk üçgeni etrafında yaşanan gelişmeleri bizzat yarışmacıların fanları irdeleyecek. Kısmetse Olur Sürpriz buluşma bölümünde hangi gelişmeler yaşanacak? Melis hayranları Nur ve Cansel'in Melis'in Semih için yaptığı doğumgünü pastasını mahvetmesi üzerine hangi yorumları yapacak? Kızlar tarafında yaşanan çekişmeli mücadele devame derken erkekler ise vakit geçirmek için bol bol oyun oynama peşindeler. Bu hafta birbirlerine karne vermek isteyen Kısmetse Olur erkekleri eğlenceli dakikalar geçiriyor. 


Kısmetse Olur 27 Şubat Sürpriz Buluşma Fragmanı İzle









Kısmetse Olur Evinde 26 Şubat Cuma neler yaşandı?

Her dakikanın ayrı bir keyif verdiği ekranların en çok beğenilen yarışma programı Kısmetse Olur her gün reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Cansel ve Nur Melis'in Semih'in doğumgünü için yaptığı pastayı parçalaması üzerine Melis gözyaşlarına boğuldu. Ceyda'ya ise evdeki herkes cephe aldı.  Emre'yi puanlayan Melis'in Emre'ye  düşük not vermesi ise oldukça alay konusu oldu. 

İşte Kısmetse Olur evinde yaşanan diyaloglar

- Bana gelinim dedi, ben bu olayın açıklamasını nasıl yapacağım.

- Ben burda erkek miyim bir saksı mıyım ya?

Ben sana sevgili olduktan sonra bir daha o adamla görüşmeyeceksin demedim mi?

Bana parmak kaldırma

- Ceyda eğer görüştüğüne dair bir belge gelirse buraya...

- Ben sana kadınım diyorsam dik duracaksın.

Geçen bölümde reddedilen Melis gözyaşlarını tutamadı. Emre'nin ise kızlar tarafından çıkmaması bir diğer alay konusu olan mesele.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.