Kısmetse Olur 5 Nisan fragmanı yayınlandı! Kısmetse Olur son bölüm fragmanı izle!

Kısmetse Olur 5 Nisan 142. Bölüm fragmanı yayınlandı . Kanal D'nin reyting rekorları kıran programı Kısmetse Olur 5 Nisan Fragmanında izleyicileri neler bekliyor? Yeni gelen damat adayı Emre Gül, Melis için geldiğini açıkladı, peki Melis'i etkilemeyi başarabilecek mi? Kısmetse Olur 5 Nisan yeni tüyoları izle. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Kısmetse Olur 5 Nisan fragmanı yayınlandı! Kısmetse Olur son bölüm fragmanı izle!
04 Nisan 2016 Pazartesi 13:50

YENİ GELEN DAMAT ADAYI EMRE GÜL...
Kısmetse Olur evine yeni katılan Emre, Melis'i etkilemeyi başarabilecek mi? Damat adaylrı tarafından Emre sevilecek mi? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de! Kısmetse Olur 142. bölümde Melis ile Emre arası ısınmaya başlıyor. 

Emre Gül İnstagram Adresi  @emregulofficial .184 boyunda olan yakışıklı yarışmacı 78 kilodur. Modellik ve inşaat ile uğraşan yakışklı yarışmacı aynı zamanda spor ile de ilgileniyor.Babası arap kökenli annesi ise Ordu'lu olan Emre 24 yaşındadır.



Eser'den şok sözler... Kırmızı odaya Adnan'ı çağıran Eser, 'Ben tam kılıbık olmak istiyorum.'dedi. Adnan buna karşılık olarak 'O zaman Batuhan'ı çağıracaktın.' diyerek şakalaştılar.  Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı Emre Melis'in ani çıkışlarını normal bulduğunu söylüyor. Kısmetse Olur 142. bölümde cezalı t-shortleri ilk kim giyiyor. Seda Akgül'ün de belirttiği gibi siyah t-sortu giyen kişi ev halkı tarafından görünmez oluyor ve kimseyle iletişim kuramıyor. Cansel ve Cansu arasındaki tartışmanın asıl sebebi ne? KISMETSE OLUR 5 Nisan 142. bölümde gerçekler ortaya çıkıyor. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? Kısmetse Olur yeni bölümde izleyenleri şok edecek bir olay yaşanacak. Kısmetse Olur’da Eser ve Cansel arasıında gerilim dolu anlar yaşanıyor. Emre ve Hazal arasında bir dargın bir barışık zamanlar başlıyor. Kısmetse Olur evinde yarın yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Kısmetse Olur 5 Nisan Salı günü 12:45’te Kanal D ekranlarında!    
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.